Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

CNN iz Bourdainovog serijala izbacio glumicu Asiju Argento

CCN je to napravio nakon što su se u javnosti pojavile optužbe da je glumica zlostavljala kolegu Jimmyja Bennetta 2013. kada je imao 17 godina

Foto: Instagram
1 komentara

Epizode u kojima je Asia Argento (42) u bilo kojem obliku izbačene su iz serijala 'Upoznavanje nepoznatog' pokojnog kuhara Anthonyja Bourdaina, tvrdi TMZ. CCN je to napravio nakon što su se u javnosti pojavile optužbe da je Argento 2013. zlostavljala kolegu Jimmyja Bennetta (22) kada je imao 17 godina. 

Foto: Instagram/orijent

- U svjetlu nedavnih vijesti o Asiji Argento, CNN će prestati emitirati epizode 'Upoznavanje nepoznatog' do daljnje obavijesti - rekao je glasnogovornik američke televizijske kuće za Buzzfeed. Maknuli su tri epizode iz serijala, iz osme sezone 'Rim', iz 10. 'Južna Italija: Peta čizme' i iz 11. 'Hong Kong'. 

Foto: Instagram/orijent

Argento se pojavila u dvije epizode, a treću je režirala. CNN je izbacio i dio iz Buenos Airesa, no nije otkrio razloge. Bourdain i glumica su se navodno upoznali dok je snimao epizodu u Rimu, koja se prvi put emitirala 2016. 

Bennett koji tvrdi da je žrtva Argento kaže da nije htio govoriti o svojoj priči jer je to namjeravao riješiti privatno s kolegicom koja mu je nanijela nepravdu. Dodao je kako je njegova trauma 'isplivala na površinu' prošle godine kada je Argento optužila filmskog producenta Harveyja Weinsteina (66) za seksualno zlostavljanje. 

71st Cannes Film Festival | Autor: STEPHANE MAHE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

- Nisam dao izjavu prošlih dana i sati jer sam se sramio i bojao biti dio javnog razgovora - rekao je glumac.  Bennett je istaknuo kako je bio maloljetan kada se zlostavljanje dogodilo i kako je pokušao doći do pravde na način koji mu se činio smislen u to vrijeme. Nije bio spreman suočiti se s posljedicama do kojih bi došlo kada bi njegova priča postala javna. 

 

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

- U to vrijeme sam vjerovao da postoji stigma kada se muško nađe u takvoj situaciji. Nisam mislio da bi ljudi razumjeli događaj koji se zbio tinejdžeru. Morao sam nadići brojne nedaće u životu i ovo je još jedna s kojom se moram baviti - napisao je glumac.  Argento je navodno Bennettu platila 380.000 dolara (oko dva i pol milijuna kuna) kako bi šutio o tome. 

Poruke, u kojima Argento priznaje da je spavala sa 17-godišnjakom, proslijedila je djevojka glumice Rose McGowan (44), model Rain Dove (28). 

- Osjećam se loše što je to toliko utjecalo na Asiju. No trebala je reći istinu. Mnogo zla bi se dogodilo da se zlostavljači izvuku - istaknula je Dove. 

 

I’m not a boy. I’m not a girl either. I am an I. A Being in a vessel that can not accurately be compared to another Being’s. My genitals are not the same as yours. My kidneys are not the same as yours. My tastebuds are not the same as yours. My nipples are not the same as yours. My toes are not the same as yours. We are not ants. And even they are infinitely different when you look closely. When it comes to labels I let You label me as You see fit. Your definitions are for You to have and they are valid in their own right- You will only know what you allow yourself to know. And if You don’t know me personally it is a natural instinct to fill in the blanks. How You Define me does not Confine me. The label you give me personally does not harm me- it does not enrage me. It does not cause me to lose sleep. It does not cause me to question myself. I have detached from the responsibility to make You feel a certain way or adhere to certain language around me. I’m using that energy to focus on just existing in the best light for me. For You. For us. For them. The only thing You need to know about me if You feel I am an alien thing is simple “I come in Peace”. So please let me be in such as well. I promise I’m likely not a sign of “the end of days” and even if I were and you’re correct then don’t panic. Isn’t the afterlife for believers like You supposed to be perfection? 😉 Ps this side by side was one of the first ever made and it just hit 10 MILLION CIRCULATIONS today! 🎉 🎉 🎉 #IamI #CleanUpOnAisle7 #lgbtq #genderqueer #genderisthematrix #lovewins #BodiesArentComparable #SayYesToTheDress #youmissedaspot

A post shared by Rain Dove (@raindovemodel) on

Naši partneri pišu
Message