To je to što me zanima!

Čolića ganula poruka kćeri za rođendan: 'Tata ti si moj uzor'

Zdravko Čolić, otkako je u braku, manje tulumari i više vremena boravi doma. I dalje misli da se čovjek ničeg ne treba odricati, ali više, kaže, ne izlazi svaku večer na 'lumperajke'...
Vidi originalni članak

Sretan rođendan najboljem tati na svijetu! Moj uzor, moje sve! Volim te najviše na svijetu! - napisala je Una, starija kćerka Zdravka Čolića na Instagramu. Pjevač je jučer slavio 68. rođendan s obitelji i prijateljima. Ne skriva da je jako popustljiv otac. Ističe da je njegova supruga Sandra zadužena za strogoću.

- Sa mnom im je lako, teže im je s mamom. Supruga me često kritizira da ne smijem tako, da moram biti na njezinoj strani, a ja curama ne mogu reći ‘ne’. Ne mogu na njima trenirati strogoću. Obje me vrte oko malog prsta, posebno kad im nešto treba kupiti. Kako ja kao klinac štošta nisam imao, nikad ih ne odbijem. Kad nešto požele, najviše vole tatu - rekao je Čola.

Otkako je u braku, manje tulumari i više vremena boravi doma. I dalje misli da se čovjek ničeg ne treba odricati, ali više, kaže, ne izlazi svaku večer na 'lumperajke'.

ODRASTAO U NEIMAŠTINI Zdravko Čolić: 'Živjeli smo od samo jedne plaće, bilo je teško'

Obiteljskom čovjeku je mjesto doma, ali kad se radi koncert, turneja... podrazumijeva se da ću zaglaviti na tim druženjima. Još imam i snage i energije. Našao sam zlatnu sredinu, što je u ovim godinama najpristojnije - priča Čolić.

Večeras ima veliki koncert u Banja Luci za koji su ulaznice odavno rasprodane, a od 17.30 sati do ponoći u gradu će biti obustavljen promet.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • tonkica_palonkica 02.06.2019.

    sto nas gnjavite s colicem ovih dana, kog briga sto radi ko mu cestita rodjendan, muskaraca u Hrvatskoj 10x ljepsih i uspjesnijih koliko hoces

  • 31.05.2019.

    Sretan rođendan Čola.

  • ~DAVID~ 31.05.2019.

    Kažu da je neka posebna veza očeva i kčeri... Nešto slično, jednako duboko sam i sam osjetio ♡

Komentiraj...
Vidi sve komentare