To je to što me zanima!

Čombe iz popularne serije 'Lud, zbunjen, normalan' snimio šaljiv video s kćerkicom Billie

Mali Čombe; Tako ste slatki; Ista je kao ti, ljepotica mala; Nije normalno koliko je slatk,- nizali su se komentari
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić (46) koji je najpoznatiji kao Čombe iz serije 'Lud, zbunjen, normalan', već gotovo godinu dana uživa u ulozi oca i povremeno s pratiteljima dijeli trenutke s kćerkom Billie.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grbić je sada na Instagramu objavio dražestan video u kojem je pokazao kako se zabavlja s malenom Billie.

- Ovo dijete mi se više na glavu popelo - govori Miraj u videu dok mu kćerkica stoji na ramenima i smije se, a prizor je mnoge oduševio.

- Mali Čombe; Ali bukvalno; Popišaj tatu Čombeta slatka; Tako ste slatki; Ista je kao ti, ljepotica mala; Nije normalno koliko je slatka - nizali su se komentari.

Miraj je kćerkicu Billie dobio prošle godine u listopadu sa suprugom, koja je također glumica, Marijom Omaljev-Grbić (39). Miraj i Marija su u braku od 2008. godine, a 2013. su preselili iz Sarajeva u Los Angeles. Billie je njihovo prvo dijete, a Marija ju je rodila u losanđeleškoj bolnici Cedars-Sinai.

Grbić je dosad je već ostvario nekoliko manjih uloga u američkim serijama i holivudskim ostvarenjima, a najzamjetnija je bila u filmu 'Nemoguća misija: Protokol duh'.

MODNO USKLAĐENI Čombe je fotkom s kćerkicom raznježio pratitelje: 'Blizanci'

Glumio je u filmu 'Bullet Train' čija je premijera bila ovo ljeto, a glavnu ulogu ima Brad Pitt (58). Na Božić izlazi film 'Babylon' u kojemu se pojavljuje uz Pitta, ali i uz Margot Robbie (32), Tobey Maguire (47), Samara Weaving (30) i druge. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • VLADEK72 23.09.2022.

    Zar nemate ljepšu sliku ovog simpatičnog glumca ?

  • evo me opeet 22.09.2022.

    Ima zgodnu ženu.

  • 22.09.2022.

    Nije loš taj "Bullet train", solidan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare