To je to što me zanima!

Connect i Mario Huljev odlučili prosuti 'Otrov' pred publiku

Connect ima novu pjesmu, ‘Otrov’, a snimljen je i spot u kojem glavnu ulogu ima Petra Orlić. Zanimljivo je da u pjesmi, koju je napisao Šalamon, gostuje Huljev
Vidi originalni članak

Connect ima novu pjesmu, ‘Otrov’ , a snimljen je i spot koji možete vidjeti. Zanimljivo je da u pjesmi, koju je napisao Bojan Šalamon, gostuje Mario Huljev , dobitnik Porina za najboljeg novog izvođača 2013. godine.

- Suradnju s grupom Connect dogovarao sam nekoliko godina da bi se, eto, napokon i ostvarila. Bilo je samo pitanje vremena te senzibiliteta pjesme koji nam svima odgovara, pa se tako 'Otrov' pokazao idealnim. Svi mi dobijemo svoju dozu otrova u životu, kad tad, htjeli ili ne, tako da je gostovanje na istoimenoj pjesmi bilo osvježavajuće i nadasve pozitivno iskustvo - rekao je.

Spot je režirao Ivan Dražić , a glavni ženski lik u spotu je mlada Petra Orlić , koja je ove godine godine izabrana za Lice Dalmacije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pešekan051 07.12.2015.

    Pa šta takvo smeće od muzike danas klinci slušaju?! Ajde kamo sreće pa sam odrastao uz zvuk vrhunskih bendova, a ne ove truleži danas šta ispire mozak klincima...

  • Rea0707 04.12.2015.

    pravi otrov

  • blastoise 04.12.2015.

    pjesma je otrov živi,podiže želudac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare