To je to što me zanima!

Crnogorac Slavko je diva te favorit ovogodišnjeg Eurosonga

Volim sve što je neobično, a moji kostimi na sceni prenose poruku publici, kaže glumac i pjevač Slavko Kalezić koji je na nastupima nosio i štikle
Vidi originalni članak

Nisam uzbuđen, nego sam najsretniji čovjek na svijetu. Ostvario sam jedan od svojih najvećih snova, rekao nam je Slavko Kalezić (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Crnogorski glumac i pjevač predstavlja svoju zemlju na ovogodišnjem Eurosongu. I dok Hrvatska još ne zna tko će od naših ići u Ukrajinu, Slavko je postao favorit na kladionicama.

- Polaskan sam činjenicom da su svi europski i svjetski mediji koji se bave eurovizijskim fenomenom na najljepši mogući način prihvatili moj lik i djelo. To je neprocjenjivo uzvišen osjećaj i dirnut sam - kaže Slavko. Iza njega je deset godina prvenstveno glumačke karijere. Završio je osnovne, specijalističke i magistarske studije na Fakultetu dramskih umjetnosti u Cetinju te je stalni član ansambla Crnogorskog narodnog pozorišta.

- Svakako je glumačka profesija moja baza, ali kako sam usavršavao svoje vokalne i plesačke sposobnosti, odlučio sam da je multimedijalnost moje drugo ime. Umjetnost je toliko višeslojno polje i poruka se može na gledatelja prenijeti različitim performativnim sredstvima - rekao nam je Slavko.

Umjetnik je poznat po ekscentričnom modnom izričaju kojim voli probijati granice. Tako je, primjerice, na nastupu u “X Factoru Adria” prije dvije godine obukao štikle i zavodljivo plesao na stolu žirija.

- Volim sve što je neobično. Moj stil je osjećaj trenutka. Na sceni je kostim znak i prenosi određenu poruku. To je jako bitan segment u mom scenskom djelovanju - kaže Slavko. U privatnom životu također voli neobične kombinacije, ali ipak je to nešto ublaženije nego na sceni.

- Volim modu, ali nije mi od presudnog značaja. Bitna je, ali mi nije cilj, nego posljedica mog unutarnjeg stanja - kaže Slavko. U Ukrajini će pjevati na engleskom, pjesmu “Space” autora Momčila Zekovića.

O njoj ne želi ništa otkrivati, no najavljuje da će nastup biti “jako zanimljiv”. Vidi se to i iz promotivnih fotografija na kojima je u donjem rublju s velikim bijelim krilima te dugačkom pletenicom. Frizura je to koja podsjeća na pjevačicu Beyonce, a koja je

Slavku velika inspiracija te kaže da su kreativno, pa čak i duhovno povezani.

- Nekoliko se puta dogodilo da sam napravio nešto kreativno što je ona napravila nekoliko mjeseci kasnije. Bio sam na njenom koncertu u Beogradu 2013. i uhvatili smo se ruke i pogledi su nam se sreli. Energija koju mi je prenijela učinila je da, u tom trenu, osjetim poseban priljev snage u mom biću. Znao sam da ću napraviti velike umjetničke poduhvate - kaže Slavko, koji jedva čeka zasjati na eurovizijskoj pozornici.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • picuskin 06.02.2017.

    Trebao bi si silikone ugraditi veca bi bila sansa za pobjedu

  • Joker123 06.02.2017.

    ne čudi me da je pola portala protiv, to smo mi hrvati zatucani živimo u nekon drugon vrimenu, zašto je tako teško bit liberalan? jel on išta loše napravia ikome? neka radi kako voli i vi isto

  • Joker123 06.02.2017.

    ne čudi me da je pola portala protiv, to smo mi hrvati zatucani živimo u nekon drugon vrimenu, zašto je tako teško bit liberalan? jel on išta loše napravia ikome? neka radi kako voli i vi isto

Komentiraj...
Vidi sve komentare