To je to što me zanima!

Cruise se rastao i već zavodi Bondovu djevojku Olgu?

Na setu filma 'Oblivion' koji snima na Islandu navodno se jako zbližio s partnericom u filmu Olgom Kurylenko. Glasnogovornici tvrde da nema kemije među glumcima
Vidi originalni članak

Svojoj trećoj bivšoj supruzi rastavu je dao svega 11 dana nakon što je podnijela zahtjev. To je navodno napravio pod pritiskom Scijentološke crkve koja ne želi da detalji njena 'poslovanja' izlaze u javnost. Tom Cruise (50) nije dugo čekao prije nego se ponovno 'bacio na posao' po pitanju zavođenja. 

Na setu filma 'Oblivion' jako se zbližio s partnericom u filmu Olgom Kurylenko (32), piše NY Post. Olga, koja se proslavila glumeći Bondovu djevojku u filmu 'Quantum of Solace', navodno je jako bliska s Tomom.

- Na setu ne mogu sakriti kemiju koja postoji među njima. Osim toga, drže se za ruke na setu i kad ih kamera ne snima - otkriva izvor za NY Post. 

Olgin i Tomov glasnogovornik tvrde da glumci nisu u vezi te da je sva kemija koju imaju ona koju glume budući da u filmu glume par. 

Snubio je i Vergaru

Tom Cruise mislio je da je Sofia Vergara (40) idealna žena za njega. Svaki dan joj je slao cvijeće, čokolade i poruke. Bio je zaljubljen u nju prije nego se oženio s Katie Holmes (33). Kolumbijka je od glumca  pobjegla glavom bez obzira jer nije htjela postati članica Scijentološke crkve, tvrdi Andrew Morton, autor knjige 'Tom Cruise: Autorizirana biografija'..

Idi na 24sata

Komentari 43

  • antiprotiv 15.07.2012.

    Neka je i on nasao neku svoje visine. Bar ga nece izjedati komplekst manje vrijednosti

  • mazaluna 14.07.2012.

    Pa znali smo da će glupe sponzoruše dojuriti bez obzira kaj je on.Poslije budu suze ronile ali slavu i lovu već budu imale.A on jadnik nači će naravno odmah drugu da pokaže da on to može.

  • hanahhhh 14.07.2012.

    baš nam je tomica lik i pol,bolestan do bola,sva sreća pa je ona jadnica uspjela pobjeći,a ova i nije svjesna šta ju je snašlo.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare