To je to što me zanima!

CSI Horatio jesi to ti? Glumac je zbog optužbi 'natukao' kila

Na setu serije 'CSI: Miami' ljubovao je s Lizom Marquez s kojom je dobio sina Marqueza (13) i kćer Palomu (11). S Lizom je David završio na sudu jer ga je ona tužila za prevaru i nanošenje duševnih boli...
Vidi originalni članak

Davida Carusa (63) gledatelji pamte kao detektiva Horatia Cainea iz serije CSI Miami. Njegovo teatralno skidanje tamnih naočala i 'značajni' pogled ušao je u filmske anale, a do kraja desete sezone David je zarađivao 375 tisuća dolara po epizodi i bio tada najplaćeniji glumac televizijskih serija. 

Caruso se nakon završetka serije 2012. povukao iz svijeta glume. Tri puta je bio u braku, a 1979. oženio je glumicu Cheri Maugans. U braku su bili do 1984. kada se zaljubio u glumicu Rachel Ticotin (60) i pred oltar odveo nju. 

PROMIJENIO SE Skinuo tamne naočale: Ovako Horatio iz CSI-ja izgleda danas

Godinu dana nakon svadbe postali su roditelji Grete (35). I taj je brak brzo okončao, ljubav je 'pukla' nakon tri godine. 

Treći brak mu je trajao od 1996. do 2007. sa stjuardesom Margaret Buckley. Nakon osam godina par se rastao zbog Davidove afere s instruktoricom joge.

Na setu serije 'CSI: Miami' ljubovao je s Lizom Marquez s kojom je dobio sina Marqueza (13) i kćer Palomu (11). S Lizom je David završio na sudu jer ga je ona tužila za prevaru i nanošenje duševnih boli. Bio je, kako je tvrdila, jako posesivan i ljubomoran i optužio je Lizu da ga vara s njegovim osobnim asistentom.

Nakon duge sudske bitke glumac je Lizi trebao isplatiti milijunski iznos, ali navodno nikada nije. Fotografije glumca koje su paparazzi snimili zadnjih godina otkrivaju kako je glumac zbog svega 'natukao' kila. 

 

PRINCU WILLIAMU MEGHAN NIJE DOVOLJNO DOBRA: 'Ono što je radio bilo je grozno'

Idi na 24sata

Komentari 17

  • empatija 01.12.2023.

    pa nitko se ne pomlađuje

  • 15.06.2019.

    A čovjek u seriji nosi pancirku, sta ste se okomili na njega...? 😆😆

  • Lord Prophet 15.06.2019.

    Tužila ga za duševne boli? To je kao da ti netko veli da ti je spavao s mamom, pa ga goniš na sudu zbog toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare