To je to što me zanima!

Cura Ćalete-Cara šeta Zagrebom u 'krpicama' od 50.000 kuna

Adriana pazi na svaki detalj pa je kombinaciju upotpunila Guccijevom torbicom koja košta 13 tisuća kuna, a najskuplji detalj je Cartierova narukvica čija se cijena kreće između 20 i 30 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Pravnica Adriana Đurđević (28), djevojka reprezentativca Duje Ćaleta-Cara (23) svakodnevno objavljuje zanimljiv sadržaj na društvenim mrežama zahvaljujući kojem je 'skupila' vrtoglavih 60 tisuća pratitelja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da je veliki ljubitelj mode to već znaju njezini pratitelji, a ovaj put 'opalila' je fotografiju na kojoj pozira markirano odjevena od glave do pete.

Riječ je o crnom kožnom kombinezonu modne kuće Pinko koji je pravi hit ove sezone. Samo za njega iskeširala je oko 2.200 kuna. Kombinezon je uskladila s Pradinim čizmama čija se cijena kreće oko 12 tisuća kuna dok je Balmainovu kožnu jaknu platila 15 tisuća kuna. 

Adriana pazi na svaki detalj pa je kombinaciju upotpunila Guccijevom torbicom koja košta 13 tisuća kuna, a najskuplji detalj je Cartierova narukvica čija se cijena kreće između 20 i 30 tisuća kuna. 

Osim fotografija na kojima pokazuje svoje krpice, Adriana često objavljuje i romantične trenutke sa svojim dečkom Dujom. Najdraže svakodnevne geste su im zagrljaji, a u njihovoj vezi nema mjesta ljubomori jer imaju povjerenja jedno u drugo. Također, istaknuli su što im se najviše sviđa, a što im ide na živce jedno kod drugoga. 

Iako postoji razlika u godinama, par kaže da se to ne osjeća, a odmah na početku su se 'kliknuli'. Zbog ljubavi se Adriana preselila u drugu državu, a početak joj je, kaže, bio jako težak. 

ROĐENDANSKA PROSLAVA Adriana iznenadila Duju: Pa ti si najzgodniji nogometaš ikada...

- Novi grad, nova država, ne poznajete nikoga, novi jezik, traženje kuće. Sada je već puno lakše jer smo se prilagodili - rekla je Adriana, a Duje kaže da su dosad imali samo pozitivna iskustva s Francuzima. 

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • LUKAM10 LEGENDA 13.10.2020.

    Ogulit će te ova sinko

  • POMOCNI RADNIK 13.10.2020.

    svi analiticari koji razumiju ekonomiju savjetuju da se u velikim krizama novac mora pustiti u opticaj..bitno je da nije ukradeno, a daj boze da nosi i od 50.000 eura...

  • edenhaz 13.10.2020.

    ocvala bedevija, pored njega izgleda ko strašilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare