To je to što me zanima!

D. Rogozin Madonni: Svaka bivša kur.. voli držati prodike

Zamjenik ruskog premijera ljut je što Madonna otvoreno podržava članice skupine Pussy Riot koje su ispred katedrale molile Djevicu Mariju da Rusiju oslobodi Putina
Vidi originalni članak

Svaka bivša kurva voli držati prodike kad ostari. Osobito tijekom svoje turneje i na koncertima, napisao je na Twitteru Dmitry Rogozin, zamjenik ruskog premijera Medvedeva.

Političara je razljutila Madonna (53) koja se javno zalaže za oslobođenje triju djevojaka iz skupine Pussy Riot kojima prijeti zatvor zato što su 21. veljače ispred katedrale u Rusiji otpjevale 'punk molitvu'. Maria Alyokhina (24),  Nadezhda Tolokonnikova (22) i Yekaterina Samutsevich (30) molile su Djevicu Mariju da Rusiju oslobodi Putina. Zbog toga su tada završile i još su u pritvoru, a prijete im i tri godine zatvorske kazne koju predlaže tužitelj, država. 

Madonna je, piše Reuters, izražavanjem podrške djevojkama na svom koncertu u Moskvi razljutila mnoge u ruskom političkom vrhu koji odbija prihvatiti bilo kakve 'prodike' zapadnih država kad je riječ o demokraciji i ljudskim pravima. Tužitelj inzistira da sudac djevojke pošalje u zatvor jer su počinile huliganski čin motiviran religioznom mržnjom. Presuda je najavljena za 17. kolovoza. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • dadomatos 17.08.2012.

    daj komentirajte nakon ovog:http://www.youtube.com/watch?v=mmyZbJpYV0I&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=iFruWxzcYpo

  • 2sm3tj65 14.08.2012.

    OOooooooooo to su sada teške uvrede :)

  • MalaBuca 12.08.2012.

    Šovinistička ruska seljačina!!!!!! Kladim se da je milion puta "koristio usluge" žena prozvanog miljea!!!!! A Madona, baš da je i bila kurva - ko je on da ju tako naziva??

Komentiraj...
Vidi sve komentare