To je to što me zanima!

'Da za Parkinsonovu bolest izmisle lijek, ne bih ga uzeo'

Da nemam tu bolest, ne bih prošao sve što jesam niti bih imao iskustvo kakvo sad imam. Svatko ima svoja sranja, kaže Michael J. Fox koji Parkinsonovu ima od 29-e
Vidi originalni članak

Nakon što je 1991., sa samo 29 godina, saznao da ima Parkinsonovu bolest, glumac se teško nosio s tim pa je utjehu potražio u alkoholu. U intervjuu za časopis Rolling Stone Michael J. Fox (52) rekao je kako ipak ne bi promijenio ništa u svom životu, pa čak ni to što je teško bolestan. 

- Kad bi Bog, Buddha, Bill Gates ili Sergey Brin smislili neki način da izlječe Parkinsonovu bolest, mislim da ne bih uzeo lijek - kaže glumac. Dodaje kako mu nakon svega što je prošao nije žao što ima Parkinsonovu bolest.

- Da nemam tu bolest, ne bih prošao sve što jesam niti bih imao iskustvo kakvo sad imam, a unatoč svemu i dalje mogu raditi svoj posao, pripremiti show. Dakle, nisam ništa izgubio - kaže Michael. Dodaje kako svi imamo svoja 'sranja' i bolje se s njima nosimo nego što bismo se nosili s tuđim problemima. 

Na kraju, dodaje, nikad sam sebi ne govori da nešto ne može učiniti, već vjeruje da može i jednostavno rješava obaveze koje ima. 

- Posao je lakše regulirati nego život. Nema iznenađenja. Znate što i kad trebate učiniti i to je to - kaže glumac. 

J. Fox: Opijao sam se da bih prihvatio Parkinsonovu bolest

Idi na 24sata

Komentari 8

  • AnytaKo 30.09.2013.

    Naravno, svi se suočimo s onim s čim moramo... malo tko od nas se ide "suočavati" sa sranjima koja nas osobno ne pogađaju.

  • zahira45 30.09.2013.

    Trtlja...naravno da bi uzeo lijek. Ali istina je ...bolest mu je donijela veliko učenje o sebi najviše, i vjerujem da mu je to škola koju nebi mijenjao za ništa. Želim ja ipak uspjeha znanosti i da se ćim prije otkrije lijek ovoj teškoj bolesti i još nekima naravno.

  • kung fu panda 30.09.2013.

    rano je za bajke

Komentiraj...
Vidi sve komentare