To je to što me zanima!

Dalibor Brun o vraćanju na našu glazbenu scenu: 'To se nikad ne zna, možda se više potrudim...'

Dalibor je poznat po brojnim hitovima poput: Nisi ti više crno vino', 'Svi su znali da smo ljubovali', 'Jedna žena plava' i drugi
Vidi originalni članak

Hrvatski glazbenik Dalibor Brun (73) nastupio je u emisiji Nove TV u novogodišnjoj noći te se pojavio nakon dugo vremena. U razgovoru za IN Magazin otkrio je vraća li se na domaću glazbenu scenu.

- Nikad se ne zna. Možda opet nekakav crv proradi pa se angažiram toliko, ali vidim da će to u ovom momentu ići jako teško jer jednostavno mi se ne da više nakon 30 godina - rekao je Brun. 

Dalibor ima poznate hitove poput: 'Nisi ti više crno vino', 'Svi su znali da smo ljubovali', 'Jedna žena plava', 'Teško mi je prijatelji', 'Ako te pitaju za mene' i mnoge druge. 

IZNENADIO GLEDATELJE Dalibor Brun u emisiji na Novoj TV pjevao stare hitove: Dugo ga nitko nije vidio u javnosti...

Brun je otkrio da se planira vratiti ribarstvu.

- A ja sam nekad bio poznati ribar, ali sa obale, na špare i ove sitne...  I sad ako to uspije idem u ribare! Plac, štand i sve - rekao je pjevač.

POGLEDAJTE VIDEO: 'NE VOLIM DA MI SVOJA JAJA STAVLJA NA GLAVU'

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 09051959ve 06.01.2023.

    Pravi pjevač, a i njegove pjesme su lijepe, zato ih i nakon toliko godina rado slušamo. Generacije su odrasle uz njega i baš mi je bilo drago vidjeti ga ponovo nakon toliko dugo vremena.

  • Aneee_1 06.01.2023.

    Ajme, ja ga se kao dijete sjecam.I super mi je bio na novogodisnjem programu. Nekako me vratilo u sretne dane dijetinstva i radia!

  • mustang 06.01.2023.

    Nemoj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare