To je to što me zanima!

Damiano u još jednoj izazovnoj kombinaciji: Nastupao u mini haljini, obožavateljice presretne

Frontman benda koji je pobijedio na ovogodišnjem Eurosongu stalno bira neočekivane modne kombinacije, a to uključuje i što nosi na koncertima. Tako je za nastup u Parizu izabrao odjenuti kariranu mini haljinu
Vidi originalni članak

Pobjednici ovogodišnjeg natjecanja Eurovizije, bend Maneskin, trenutačno imaju turneju po Europi. Tako su nedavno imali nastup u Parizu s kojeg su fotografije podijelili danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svi članovi benda, kao i na prijašnjim koncertima, modno su usklađeni. Svi su nosili prugaste košulje i biserne ogrlice, a dok su drugi članovi benda ostali pri tradicionalnijoj kombinaciji košulje i hlača, frontman Damiano David (22) odlučio se za nešto neobičnije.

David je preko raskopčane košulje odjenuti kratku ljubičastu haljinu, kariranog uzorka. Bend je podijelio nekoliko fotografija s bine na kojima se vidi kako nastupaju, a njihovi obožavatelji svime su oduševljeni.

- Ne mogu disati; Tako ste talentirani i predivni; Ikone - neki su od komentara.

- Pariz je baš šik - napisao je netko.

Kao i u većini njihovih objava, svi članovi benda dobili su ponude za brak ili barem vezu, a ovaj ih je put jedna obožavateljica zamolila i da ju odbiju bi 'mogla krenuti dalje'.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • teny12 27.06.2021.

    Užasno za gledati

  • purple.heart 26.06.2021.

    Ne da mi se svima vama koji pisete "i to je muzevnost" "kakvo je to musko" i komentari slicni tima odgovarati zasebno pa cu ovako. Ajte definirajte mi jednog "pravog muskarca"! Sto je za vas musko? Onaj koji gleda nogomet, psuje, ima 2 matra i 100 kg, nosi plavo i crno, ima kratku kosu, ne pokazuje osjecaje i vecinon je nad*rkan... aha da, i da ne zaboravim nosi hlace. Ako je to musko ja se odmah rastajem i prelazim i lezbe. Salu na stranu, musko (ko i zensko) bi prvo trebao biti covjek a onda dalje kako je koga volja

  • __gelipter__ 26.06.2021.

    koja degeneracija bože dragi, jahač apokalipse

Komentiraj...
Vidi sve komentare