Show

Komentari 95

Damiano u još jednoj izazovnoj kombinaciji: Nastupao u mini haljini, obožavateljice presretne

Damiano u još jednoj izazovnoj kombinaciji: Nastupao u mini haljini, obožavateljice presretne

Frontman benda koji je pobijedio na ovogodišnjem Eurosongu stalno bira neočekivane modne kombinacije, a to uključuje i što nosi na koncertima. Tako je za nastup u Parizu izabrao odjenuti kariranu mini haljinu

Pobjednici ovogodišnjeg natjecanja Eurovizije, bend Maneskin, trenutačno imaju turneju po Europi. Tako su nedavno imali nastup u Parizu s kojeg su fotografije podijelili danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svi članovi benda, kao i na prijašnjim koncertima, modno su usklađeni. Svi su nosili prugaste košulje i biserne ogrlice, a dok su drugi članovi benda ostali pri tradicionalnijoj kombinaciji košulje i hlača, frontman Damiano David (22) odlučio se za nešto neobičnije.

David je preko raskopčane košulje odjenuti kratku ljubičastu haljinu, kariranog uzorka. Bend je podijelio nekoliko fotografija s bine na kojima se vidi kako nastupaju, a njihovi obožavatelji svime su oduševljeni.

- Ne mogu disati; Tako ste talentirani i predivni; Ikone - neki su od komentara.

- Pariz je baš šik - napisao je netko.

Kao i u većini njihovih objava, svi članovi benda dobili su ponude za brak ili barem vezu, a ovaj ih je put jedna obožavateljica zamolila i da ju odbiju bi 'mogla krenuti dalje'.