To je to što me zanima!

Damir Matković od HRT-a zatražio da mu plate zube

Damir Matković, urednik Vanjske politike na HRT-u, boluje od paradentoze. Zubi mu propadaju, a operacije, kako kaže Matkoviću
Vidi originalni članak

Damir Matković, urednik Vanjske politike na HRT-u, boluje od paradentoze. Zubi mu propadaju, a operacije, kako kaže Matković, stoje oko 262.500 kuna. Za skupe operacije nema dovoljno novca pa je morao dići kredit. Ravnateljstvo HRT-a zamolio je da mu pomognu oko troškova. Molbu mu još razmatraju. HRT od Hloverke Novak Srzić zahtijeva 221.141 kn. Na zagrebačkom Općinskom sudu traže taj novac jer je Hlo lanjskim prelaskom na Novu TV prekršila ugovor s HRT-om.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • djagati 19.01.2008.

    www.freewebs.com/grupanocnidodir/

  • Securiton 19.01.2008.

    Hlo je išla na Novu Tv da \"pokupi\" koncept rada informativnog programa i cijele sheme. Jer, kad se vratila sa Nove Tv odmah su se u \"Dnevnik\" HRT-a počeli uživo javljati reporteri. A do tada je uživo javljanje za HRT bilo znanstvena fantastika! A Damiru Matkoviću želim da uspije u operacijama, i nadam se da će mu HRT pomoći. A gdje su novci od harača, oprostite, pretplate, kojeg skupaljate redovito od svojih gledatelja? A kakav vam je program, e to je neka druga priča, na koju ne želim trošiti jagodice svojih prstiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare