To je to što me zanima!

Daniel Radcliffe otkrio: 'Na setu sam bio zaljubljen u kolegicu'

Zvijezde serijala filmova o Harryju Potteru ponovno su se okupile i ispričali su ljubavne tajne između kolega na setu, no sve je iznenadila vijest u koga je bio zaljubljen Harry Potter
Vidi originalni članak

Daniel Radcliffe (32) , Emma Watson (31) i Rupert Grint (33)  ponovno sa ostatkom originalne glumačke postave ponovno su se okupili i ispričali su o tome što se događalo iza kulisa slaveći 20. godišnjicu izlaska prvog filma u serijalu Harry Potter, prenosi TheSun.

Daniel, koji je debitirao kao dječak čarobnjak u 'Harry Potter i Kamen Mudraca', započeo je sa zahvalom

- Osjećam se tako sretno što sam tu gdje jesam i što imam život kakav imam. Ali ništa od toga nije moguće bez Harryja Pottera. Bilo je to jako dobrih deset godina- rekao je Daniel.

Glumci su otkrili tajne koje su se dešavale iza scene. Daniel je priznao da je bio zaljubljen u Helenu Bonham Carter (55) koja je glumila Bellatrix Lestrange.

Čitajući poruku koju je jednom poslao glumici, rekao je: “Draga HBC, bilo mi je zadovoljstvo biti tvoj kolega i 'podmetač' jer sam ti uvijek na kraju držao kavu. "Volim te i volio bih da sam se upravo rodio deset godina ranije da bih mogao imati priliku."

I nije bio jedini kome se svidio kolega iz glumačke ekipe. Glumac Matthew Lewis (32), koji je glumio Nevillea Longbottoma rekao je 'Bilo je beskrajnih simpatija, ljudi su izlazili jedni s drugima, bilo je mnogo prekida'

 Emma je bila  zaljubljena u Toma Feltona (34) koji je glumio Draca Malfoya.

-Tom je bio onaj s kojim sam mogla biti ranjivija. Kod nas se nikad ništa romantično nije dogodilo. Jednostavno se volimo i to je sve što mogu reći- priznala je Emma.

Emma je imala samo 11 godina kada je izašao Kamen mudraca. Daniel je imao 12, a Rupert Grint, koji je glumio Rona Weasleya, 13 godina. Sve tri dječje zvijezde priznale su da su im kasniji filmovi bili teški.

Rupert je rekao: “Izgubio sam pojam tko sam i tko je bio lik. Nisam zapravo znao gdje su završili ili počeli.

- Moja djeca su odrasla dok sam to radio. Generacija moje djece će to pokazati generaciji svoje djece, tako da biste je mogli gledati za 30 godina.” - brišući suze rekao je Robbie Coltrane (71) koji je glumio Hagrida.

EMITIRA SE 1. SIJEČNJA Početkom godine dolazi specijal o Harryju Potteru: Razgovarat će o simpatijama, poljupcima...

- Na zadnji dan snimanja samo se sjećam da smo se svi držali, sve troje smo bili potpuno uništeni- dodala je Emma.

- Svaki dio mog života povezan je s Potterom. Moj prvi poljubac je vezan za nekoga ovdje, moje prve djevojke su bile ovdje. “Sve to izvire iz Harryja Pottera i sada smo svi prava obitelj - rekao je Daniel. Sky Max reunion emisija Harry Potter 20th Anniversary — Return To Hogwarts prikazivat će se na Novu godinu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare