Obavijesti

Show

Komentari 0

Daniel Radcliffe otkrio: 'Na setu sam bio zaljubljen u kolegicu'

Daniel Radcliffe otkrio: 'Na setu sam bio zaljubljen u kolegicu'

Zvijezde serijala filmova o Harryju Potteru ponovno su se okupile i ispričali su ljubavne tajne između kolega na setu, no sve je iznenadila vijest u koga je bio zaljubljen Harry Potter

VIDEO

Daniel Radcliffe (32) , Emma Watson (31) i Rupert Grint (33)  ponovno sa ostatkom originalne glumačke postave ponovno su se okupili i ispričali su o tome što se događalo iza kulisa slaveći 20. godišnjicu izlaska prvog filma u serijalu Harry Potter, prenosi TheSun.

PA/PIXSELL

Daniel, koji je debitirao kao dječak čarobnjak u 'Harry Potter i Kamen Mudraca', započeo je sa zahvalom

- Osjećam se tako sretno što sam tu gdje jesam i što imam život kakav imam. Ali ništa od toga nije moguće bez Harryja Pottera. Bilo je to jako dobrih deset godina- rekao je Daniel.

Glumci su otkrili tajne koje su se dešavale iza scene. Daniel je priznao da je bio zaljubljen u Helenu Bonham Carter (55) koja je glumila Bellatrix Lestrange.

Internet

Čitajući poruku koju je jednom poslao glumici, rekao je: “Draga HBC, bilo mi je zadovoljstvo biti tvoj kolega i 'podmetač' jer sam ti uvijek na kraju držao kavu. "Volim te i volio bih da sam se upravo rodio deset godina ranije da bih mogao imati priliku."

I nije bio jedini kome se svidio kolega iz glumačke ekipe. Glumac Matthew Lewis (32), koji je glumio Nevillea Longbottoma rekao je 'Bilo je beskrajnih simpatija, ljudi su izlazili jedni s drugima, bilo je mnogo prekida'

PA/Pixsell

 Emma je bila  zaljubljena u Toma Feltona (34) koji je glumio Draca Malfoya.

-Tom je bio onaj s kojim sam mogla biti ranjivija. Kod nas se nikad ništa romantično nije dogodilo. Jednostavno se volimo i to je sve što mogu reći- priznala je Emma.

Emma je imala samo 11 godina kada je izašao Kamen mudraca. Daniel je imao 12, a Rupert Grint, koji je glumio Rona Weasleya, 13 godina. Sve tri dječje zvijezde priznale su da su im kasniji filmovi bili teški.

Rupert je rekao: “Izgubio sam pojam tko sam i tko je bio lik. Nisam zapravo znao gdje su završili ili počeli.

- Moja djeca su odrasla dok sam to radio. Generacija moje djece će to pokazati generaciji svoje djece, tako da biste je mogli gledati za 30 godina.” - brišući suze rekao je Robbie Coltrane (71) koji je glumio Hagrida.

Početkom godine dolazi specijal o Harryju Potteru: Razgovarat će o simpatijama, poljupcima...
Početkom godine dolazi specijal o Harryju Potteru: Razgovarat će o simpatijama, poljupcima...

- Na zadnji dan snimanja samo se sjećam da smo se svi držali, sve troje smo bili potpuno uništeni- dodala je Emma.

- Svaki dio mog života povezan je s Potterom. Moj prvi poljubac je vezan za nekoga ovdje, moje prve djevojke su bile ovdje. “Sve to izvire iz Harryja Pottera i sada smo svi prava obitelj - rekao je Daniel. Sky Max reunion emisija Harry Potter 20th Anniversary — Return To Hogwarts prikazivat će se na Novu godinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao