To je to što me zanima!

Danijela Dvornik: 'Od kada sam došla na Brač, nisam otišla ni do Splita. Eto, toliko mi fali kopno'

Koliko volim život na otoku dokazuje činjenica da nisam sjela u auto mjesec dana i da se jedva sjećam gdje sam ga parkirala. Sve obavljam pješke ili biciklom, rekla je
Vidi originalni članak

Supruga preminule legende Dina DvornikaDanijela Dvornik (53), boravi na Braču od petog mjeseca, u čemu itekako uživa. Sada je pozirala u Sutivanu i jasno dala do znanja kako joj kopno ne nedostaje.

- Koliko volim život na otoku dokazuje činjenica da nisam sjela u auto mjesec dana i da se jedva sjećam gdje sam ga parkirala. Sve obavljam pješke ili biciklom. Od kada sam došla na Brač u 5. mjesecu, nisam otišla ni do Splita. Eto, toliko mi fali kopno - napisala je na Instagramu.

- Odavde, kad gledam u kopno i grad, dijeli nas more i čini mi se da se sve što se događa 'tamo negdje', nas ne dotiče ovdje. Kao da je tamo preko neki drugi svijet. I lako je upasti u taj spori i nezainteresirani otočki 'mood'. Sad je najljepše vrijeme godine na otoku. I svaki dan je gušt - dodala je.

ODUŠEVILA PRATITELJE Danijela Dvornik je pokazala uspomenu vjenčanja s Dinom: 31 godina od kad smo se 'uzeli'

Inače, Danijela je nedavno na društvenim mrežama otkrila kako provodi dane. 

- Moj život trenutno: radim popodnevnu smjenu u wine baru. Dođem kući oko ponoć ili kasnije, umjesto tuširanja bacim se u more (noćno kupanje), zaspem ko mrtva - napisala je tada.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • os-lega 11.09.2020.

    A zamisli koliko ti nama "fališ" na kopnu?

  • jamesbond7777 11.09.2020.

    vjerojatno zet financira i nju😎😎😎😎

  • German 11.09.2020.

    Dobra polovnjaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare