To je to što me zanima!

Danijela Dvornik otkrila koliko je dugo sama: 'Nestašica velika'

Objavila je vremensku traku te dodala 'Dobra sam', a njezini pratitelji zaključili su da je 'solo' već duži niz godina
Vidi originalni članak

Danijela Dvornik (56) je s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila koliko je dugo slobodna.

'IMALA SAM OSJEĆAJ...' Danijela Dvornik progovorila o razvodu kćeri Elle: 'Nije joj lako. Govorila sam joj da se ne udaje'

Pratiteljima je postavila pitanje 'Koliko dugo samujete', a brojni su joj odgovorili na društvenoj mreži Instagram. Uz to, objavila je fotografiju vremenske trake s godinama te dodala:

- Dobra sam.

Jedna pratiteljica joj je napisala da je sama sedam godina te da joj je jedina ovogodišnja želja pronaći frajera.

- Ako to želite, želim vam i ja to...Ali nestašica je velika - našalila se Danijela.

Neke su priznale da su same od 2009. godine jer ne žele da ih itko 'zafrkava', a neke da su same otkad su se udale. Na njihova priznanja Danijela je znala odgovoriti kako su se danas 'žene opametile'.

PRISJETILA SE Danijela Dvornik otkrila što bi radila kada je Dino dolazio s koncerta: 'On nije volio tišinu'

Nedavno je Danijela na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija na kojima je pozirala s pregačom, božićnom kapicom i toplim napitkom. Tada je otkrila da će za Božić biti sama.

- Idem se ja baciti na pripremu hrane za sutra jer iako sam sama, nikad nisam sama - napisala je.

POGLEDAJTE VIDEO: 5 BRZIH PITANJA S TATTOO MAJSTOROM 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Mica Gogica 19.02.2024.

    Ovi svi komentari su govor mržnje. Ne znam zašto ljudi istupaju u javnosti sa svojim mišljenjima, kad toliko mrze neku osobu. Tako vrijeđati jednu ženu - to je sramota. Danijela Dvornik - imenom i prezimenom, nema ni dana radnog staža, jer joj nije bilo sila raditi, ali zbog toga se ne treba ponižavati i nazivati pogrdnim imenima, jer niti ona u svojim internet-objavama nikoga ne vrijeđa. Pokušava dati pametni savjet o životu i svoje viđenje svijeta oko nas - tko to ne može čitati, nek ne čita. Ne znači da je Danijela Dvornik loša osoba, ako se eksponira na račun toga što je udovica kralja fanka. Da se ne bi pogrešno shvatilo, da i vi neki koji komentirate - ste besposličari. Samo je jedna čitateljica dobro napisala: Danijela Dvornik mudro zbori i ima dobre savjete. Pametnom dosta.

  • ŠTEF75 12.01.2024.

    fali ti dobar k.rac

  • bigmamabigtata 10.01.2024.

    Viđala sam ju u pekari, još nije ni platila, a već je nestalo 3 od 5 peciva koje je kupila, Dok je Dino bio živ nije tako pazila na izgled...debela, masne kose, prištava, zmazane trenirke,... nije Dinu bilo lako s tom blitvarkom. Dino počivaj u miru, nedostaješ  mnogima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare