To je to što me zanima!

Danijela i Grašo prekidali su čak pet puta: 'Posvađali bismo se i ja bih mu rekla da ga ostavljam'

Iz najbolje namjere bi se izrodila svađa i onda bih ja imala predike, rekla je Danijela za IN Magazin prije nekoliko godina. Ispričala je tada i kako su razgovarali o imenima za djecu te otkrila koja su bili izabrali
Vidi originalni članak

Danijela Martinović (50) je polovicu svog života provela s Petrom Grašom (45). Bivši par se nikada nije vjenčao niti su imali djecu, a jednom prilikom pjevačica je priznala kako su znali često prekidati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mi se u životu zaista svađamo zbog malo stvari, a u životu smo, recimo, prekidali pet puta i svih pet je bilo zato što on ne piše pjesme sebi. Zato što sam ja imala predike i rekla: 'Pa dobro, je li to moguće...' I tako ustvari iz te neke najbolje namjere bi se izrodila svađa i ja bih rekla: 'Okej, ja te ostavljam' - rekla je Danijela za IN Magazin prije nekoliko godina.

Progovorila je tad i o majčinstvu.

TATA ZNA NAJBOLJE Grašin otac Zoran komentirao nam je Petrovu vezu s Hanom

- Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom djedu. Za curicu imamo dva imena, koja su, interesantno, dijametralno različita, pa će se možda ljudi iznenaditi. Ili Luce ili Alba. Luce zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači 'zora'. Isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije - objasnila je.

Danijela se s novonastalom situacijom dobro nosi, rekla su nam ranije njezini susjedi koji je često viđaju veselu i nasmijanu.

TOP 5 NAJČITANIJIH ČLANAKA Grašo iselio iz stana u kojem je živio s Danijelom: 'Zaljubio se i to traje puno dulje od par dana'

Podsjetimo, Grašo se lani odselio iz stana koji je dijelio sa Danijelom na zagrebačkom Središću. Njihova veza je pukla nakon 24 godine, a pjevač je trenutno u vezi s Hanom Huljić.

POGLEDAJTE I 24 PITANJA S PETROM GRAŠOM: 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Viktorija0107 11.10.2021.

    Voljeli su se oni ko i svi mladi,vremenom je strast splasnula a kako mu Danijela nije mogla roditi djete ,potražio je drugu...A vidimo da nije puno ni morao tražiti,jer odavno je mala Huljička napikirala njega.Mada mi on nije nikad bio ptetjerano simpatičan(za razliku od Danijele )ipak mu se ne može zamjeriti što je tako postupio.

  • tomo1234 09.10.2021.

    Svako je živio na svoj način.Long Story

  • Selo_malo 09.10.2021.

    Ma koga briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare