To je to što me zanima!

Danijela je sjela tati u krilo: 'Samo jedno mjesto je dom'

Obiteljski prizor je mnoge Danijeline obožavatelje raznježio. 'Nema do materine ljubavi i ćaćina krila', 'Jedino u njihovom srcu imamo vječnu ljubav', 'Ljubav ne odustaje', pisali su
Vidi originalni članak

Pjevačica Danijela Martinović (50) blagdane provodi sa svojim roditeljima, majkom Ivankom i ocem Ivanom, pa je odlučila obilježiti emotivni trenutak.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama objavila je zajedničku fotografiju uz koju je svima čestitala Badnjak.

- Samo jedno mjesto je Dom - Ljubav. Na dobro Vam došao Badnji Dan - napisala je emotivno Danijela.

Pjevačica je sjedila kod oca u krilu, koji je nasmijan od uha do uha. A pored njih je i majka, također dobro raspoložena. Obiteljski prizor je mnoge Danijeline obožavatelje raznježio.

ODUVIJEK VOLJELA GLAZBU Znaš li tko sam? Učiteljica je ovu domaću pjevačicu tražila potpis, znala je da će puno vrijediti

- 'Nema do materine ljubavi i ćaćina krila', 'Jedino u njihovom srcu imamo vječnu ljubav', 'Ljubav ne odustaje' - pisali su.

Podsjetimo, Danijela ima i mlađu sestru Izabelu, koja je također pjevačica. Obje su odrasle i odgajane u katoličkom duhu, a jednom je prilikom i rekla kako je to nepromjenjiva činjenica koja nikada i ničime nije dovedena u pitanje.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • JCVD 24.12.2021.

    Mogla im je kupiti poštenu kuhinju...i roditi unuke

  • Cirenac 24.12.2021.

    Pa i ja bih je primio u krilo.

  • 24.12.2021.

    Bez roditelja nista,to svakako....Ali...ima tu dosta glume,nije njoj tako svejedno radi prekida jako duge,duge veze.To je cisti inat,a mislim da gori iznutra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare