To je to što me zanima!

Danijela Martinović o ljubavi: Uvijek postoji netko tko će vam pružiti ruku, stvarno sam sretna

Ona je Josipa upoznala kada je njena odvjetnica prije otprilike godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Policija je brzo riješila slučaj, a Danijela i inspektor nastavili su se družiti
Vidi originalni članak

Danijela Martinović (51) pridružila se otvorenju trgovine u Omišu, a tom je prilikom pred progovorila o svojoj novoj romansi s kriminalističkim inspektorom i glazbenikom Josipom Plavićem (49).

- Stvarno sam sretna, nema se na to što dodati, ni oduzeti - poručila je za Dalmatinski portal pjevačica koja je nedavno objavila novi singl 'Vjerujem ljudima'.

DIRLJIV VIDEO Danijela Martinović predstavila spot za singl 'Vjerujem ljudima'

- Došla sam u fazu kada mi je važno nešto što je afirmativno preko pjesme prenijeti ljudima. Moja poruka je, zaista, jedna oda dobru koje živi u svakom čovjeku. Ne trebamo suditi na prvu, ispod svake fasade živi nešto dobro, samo trebamo imati oči da to vidimo - objasnila je.

- Postoje institucije i pravila, ali uvijek postoji čovjek, onaj jedan, koji će nam pružiti ruku i zbog kojeg će nam život krenuti u sasvim drugom smjeru - dodala je Danijela.

ISKRENO O SVEMU Danijela Martinović progovorila o sreći, vjeri u ljude i 'Zvijezde pjevaju': 'Ja sam sretna žena...'

Podsjetimo, ona je

.

- Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove - rekla je Danijela tada za Gloriju.

CVATE U LJUBAVI Danijela Martinović ispričala čime ju je osvojio dečko Josip: 'Rijetko sam to viđala u životu'

Osim što je Josip inspektor, on je i glazbenik. Pjevač je i gitarist, 'jedinog dugoselskog rock benda' nazvanog Izvan Zakona.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 28.03.2023.

    Ovo je napadno u rangu ove ponude za oranž...😃

  • blago tebi jesi pametan 28.03.2023.

    dosadna si

Komentiraj...
Vidi sve komentare