To je to što me zanima!

Danijela Martinović pozirala u čipkastoj haljini, a Šuput opet oduševila modnom odabirom

Na event je stigla i Barbara Kolar koja se odlučila na malo otvoreniju varijantu i tako pozirala u dugoj haljini dubokog dekoltea koju je na sredini spajao ogromni cvijet
Vidi originalni članak

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović u utorak je otvorila novi dućan u Zagrebu, a na njegovo otvorenje su stigle brojne zvijezde hrvatske estrade. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je među poznatim uzvanicima bila i Danijela Martinović koja je na event dizajnerice stigla u crnoj čipkastoj haljini te s osmijehom pozirala ispred fotografa. 

Uz nju, stigla je i Barbara Kolar koja se odlučila na malo otvoreniju varijantu i tako pozirala u dugoj haljini dubokog dekoltea koju je na sredini spajao ogromni cvijet. 

Na otvorenju se pojavila i pjevačica Maja Šuput, ali i model Iva Radić.

Šuput je kao i uvijek odvukla svu pozornost svojom upečatljivom modnom kombinacijom. Naime, na sebi je imala šljokičaste hlače, crnu majicu s perjem i bijeli sako, a sve je upotpunila crnom Chanel torbom i YSL sandalama na petu. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 10.06.2021.

    Najbolji je "dekolte" od Barbare...😆😆😆

  • 10.06.2021.

    Nažalost moram reći da bi Barbara trebala izbjegavati dekolte jer onak nije joj to dobro.... Simpa mi je ali... Ovo joj ne stoji

  • crna žena 09.06.2021.

    joj, Barbara, što učinila si ti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare