To je to što me zanima!

Danijela podučila obitelj: Ovako Romi kažu 'Bježi, ide policija!'

NIKAD DOSTA ZNANJA Danijela će htjeti podučiti djevojke kako zadržati muža, a Adriana će učiniti sve ne bi li muški članovi romske obitelji počeli obavljati kućanske poslove
Vidi originalni članak

Da su zamjenske supruge u emisiji 'Mijenjam ženu' hrabre i odvažne, dokazale su Adriana i Danijela, koje su zamijenile svoje obitelji, pa je tako Puležanka Adriana završila na zagrebačkoj Sigečici s čak osmero romske djece, dok je Danijela 'odmarala' sa samo jednim djetetom. 

U večerašnjoj epizodi, koja je na RTL-u od 21.15 sati, djevojke će uvesti svoja pravila u nove obitelji, a niti jednim ni drugim članovima njihovih novih zajednica to se neće svidjeti. Danijela će htjeti podučiti djevojke kako zadržati muža, a Adriana će učiniti sve ne bi li muški članovi romske obitelji počeli obavljati kućanske poslove. Adrijanina mama Jadranka, Danijelu će pak, pokušati naučiti talijanski, no ona će joj uzvratiti romskim frazama koje će ih nasmijati do suza, poput 'Bježi, bježi, ide policija!'.

Danijelin suprug Ahmet shvatit će koliko mu znači njegova supruga tek nakon 10 dana koje će provesti bez nje, a ono što će izreći kada je ugleda, ganut će je do suza. Ne propustite novu epizodu 'Mijenjam ženu' od 21.15 sati na RTL-u.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 
Idi na 24sata

Komentari 6

  • tomford12 20.11.2018.

    Romske djece pise a ovo dijete druge majke je samo dijete, dakle postoji romsko dijete i obicno dijete.

  • lollalollita 07.12.2016.

    Neznam,ali meni je ova baba iz pule nekako antipatična do besvjesti..imam osjecaj da ponižava ovu sirotu,a sve ono kao iz dobre namjere

  • nec.1996 07.12.2016.

    rtl i nova tko koga pr,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare