To je to što me zanima!

Danijela pokazala detalj koji je nosila na vjenčanju s Dinom: 'Morala sam u Italiju po to'

Danijela nije bila tipična mladenka u bijelom na njihovom vjenčanju već je nosila ljubičastu haljinu i bijeli ukras za glavu, a Dino je nosio tregere, leptir mašnu i lennonice
Vidi originalni članak

Danijela Dvornik (55) objavila je cipele koje je nosila na vjenčanju s pokojnim glazbenikom Dinom Dvornikom i prisjetila se kako ih tada teško nabavila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Cipele s mog vjenčanja 1989. Išlo se u Italiju po njih, jer ova boja nije postojala kod nas. Ne mogu ih obuti više - prisjetila se pored fotografije cipela na petu ljubičaste boje.

Ella Dvornik (31) prije nekoliko godina podijelila je fotografiju s vjenčanja svojih roditelja. Danijela je tada nosila ljubičastu haljinu i bijeli ukras za glavu, a Dino je nosio tregere, leptir mašnu i lennonice.

PONIŽAVAJUĆE Ella izbrisala fotku s vjenčanja nakon kritika zbog odjeće koju je nosila kao kuma na svadbi

- Osamdesete su bile godine, kad su se oni vjenčali - napisala je tada uz fotografiju na kojoj se nalazi i pjevač Neno Belan (60).

Idi na 24sata

Komentari 21

  • simonairena 16.06.2022.

    nisam znala da i stopalo s godinama bude vece pa eto nemoze obuc cipele🤔

  • Kokica79 16.06.2022.

    Ja se slazem da je Dino imao odlicne pjesme, ali je isto tako bio i narkoman. Zasto se toliko promoviraju osobe koje teze destrukciji, nemoralu, ovisnosti? Danijela je jedna obicna zena isto kao i vecina drugih zena, a cesto se pise o njoj. Koja je poanta i cilj toga? Njena kcer Ela je skoro svaki dan u novinama, na portalima itd. Curi tj. sada vec zeni se poklanja toliko medijske paznje da to nije normalno. Mlada zena koja je povecala grudi, stavljala umjetne zube, ide na botox, nosi ekstenzije, psuje k'o kocijas. Kakav je ona primjer mladima? Moze biti primjer samo zakrzljalim mozgovima. Destruktivna obitelj koja ne zna za granice, a zna sve o nemoralu i izopacenosti. Dno dna.

  • morioni 16.06.2022.

    Cipele se e oblače nego obuvaju, svašta čitamo svakodnevno, nažalost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare