To je to što me zanima!

Danijela prvi put nakon prekida objavila fotku s muškarcem: 'Za svu tvoju ljubav, hvala ti puno'

Danijela slovenskog kuhara predstavlja 'samo' kao svog dobrog prijatelja, ali mnogi njezini pratitelji u komentarima 'navijaju' za novu ljubav na sceni i tvrde da sjajno izgledaju zajedno
Vidi originalni članak

Petar Grašo (45) i Hana Huljić (31) više se ne skrivaju i svoju ljubav slave gdje stignu, no Grašina bivša Danijela Martinović (50) o svom ljubavnom životu mudro šuti. Fotografije s Grašom nestale su s njezinih društvenih mreža, a sada je po prvi puta nakon prekida na svom Instagramu objavila fotografiju s muškarcem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na fotografiji je slovenski chef Tomaž Kavčić, kojem je Danijela sa zajedničkom fotografijom čestitala rođendan. On je ugledni slovenski kuhar i četvrta generacija vlasnika gostione 'Pri Lojzetu', koja se 1997. godine preselila u slovenski dvorac Zemono. Upravo kod Tomaža Danijela je proslavila sa svojim najboljim prijateljicama i svoj 50. rođendan.
- Hvala ti za sve trenutke koje si učinio nezaboravnim, za svu ljubav hvala ti... Ostani na svom oblaku mašte... Sretan ti rođendan - poručila je Danijela.

- Hvala tebi za sve - odgovorio je Tomaž u komentarima. 

POHVALILA SE POSTIGNUĆIMA Danijela okrenula novu stranicu u životu: Uređuje dom, a nakon prekida se posvetila glazbi

Mnogima je fotografija dala tračak nade da je Danijela našla novu ljubav.


- I eto tako ljubav je uvijek tu, prati te, potajno voli, živi s tobom... Dok mi živimo tu pored nje rasijani, nepažljivi, zauzeti, ona strpljivo čeka. A što mi radimo - prosimo negdje na nečijim stepenicama mrvice ljubavi - poručila joj je jedna od pratiteljica. 

 - Nadam se da je ovo nova ljubav, koju ti od srca želim - napisala je druga, ali Danijela ništa dodatno nije komentirala. Podsjetimo, Danijela i Grašo su prekinuli nakon 24 zajedničke godine, a ubrzo se saznalo da je Grašo u vezi s Hanom.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S LEGENDARNIM GIBONNIJEM:

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 25.11.2021.

    Nije baš neki ljepotan al tko zna, možda je dobar u........duši

  • 33beg33 20.11.2021.

    e je nasla-ljepotana-

  • MOC JE U ZNANJU 20.11.2021.

    Srećno Danijela .

Komentiraj...
Vidi sve komentare