To je to što me zanima!

Dao pet milijuna kuna udruzi koja pomaže siromašnoj djeci

Glazbenik Will.i.am, koji je 'težak' 375 milijuna kn, novac je darovao udruzi koju vodi princ Charles. Novcem će kupiti kompjutore i tinejdžerima plaćati školovanje
Vidi originalni članak

Darežljivost Will.i.ama (37) teško se može nadmašiti, kaže princ Charles (63).

Glazbenik je darovao udruzi za pomoć siromašnoj djeci, koju vodi Charles, pet milijuna kuna. Novcem će, između ostalog, kupiti kompjutore i tinejdžerima plaćati školovanje.

Will.i.am je većinu honorara, koji je zaradio kao član žirija showa “The Voice”, darovao udruzi jer je svjestan koliko obrazovanje može pomoći nekome da se izvuče iz bijede. Reper je “težak” 375 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • SekaAllTimeLow 23.06.2012.

    nekak su mi uvijek sumnjive te donacije.. uvijek mislim da hoće bit u novinama.. al dobro, bar je dao.. šta nas briga za razlog kad su djeca bogatija za 5 milja. treba se više zvijezda ugledat. nije dao ni 1% svog bogatstva, pa niko ni je propo.

  • Harun32 23.06.2012.

    Svaka mu cast. Samo slazem se,bolje bi bilo da je dao nekoj drugoj organizaciji,nego toj pod pokroviteljstvom tog princa. Kapa dole.

  • no angel 22.06.2012.

    Svaka čast, jako lijepa gesta. Mene je uvijek fasciniralo kako kod nas nema takvih.Sad ćemo cijelo ljeto npr. gledati šepurenje na jahtama, ali nigdje nećemo pročitati da je neko donirao lovu za bolesnu i napuštenu djecu, pa možda i njima jadnima platio ljetovanje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare