To je to što me zanima!

Dara (44) i Toni (20) razmišljaju o prinovi i spremaju vjenčanje?

Toliko je zaljubljena pa razmišlja i o proširenju obitelji. On je jako mlad, ali želi bebu s Darom. Ne bi me iznenadilo da Kosta uskoro dobije brata ili sestru, rekao je izvor blizak paru
Vidi originalni članak

Iako se 'šuškalo' kako između pjevačice Dare Bubamare (44) i mladog poduzetnika Tonija (20) ne cvjetaju ruže, Kurir sada pišu kako se par odlučio na ozbiljniji korak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čak 24 godine mlađi Toni nedavno se preselio u Darin stan u Novom Sadu, a izvor blizak paru tvrdi kako će uskoro izgovoriti sudbonosno 'da'.

- Toni se već preselio u Darin stan iako ima svoju nekretninu. Odlučili su živjeti u Novom Sadu s obzirom na to da s Darom živi njezin sin Kosta. Pjevačica ima stan i u Beogradu pa je Toni često s njom i u metropoli. Planiraju se vjenčati na isti datum kada im je i godišnjica veze - rekao je izvor za srpske medije.  

No to nije sve. Dara i Toni razmišljaju i o prinovi. Pjevačici je najbitnije bilo da njezin sin prihvati mlađahnog muškarca, a to se nedavno i ostvarilo. 

ZALJUBLJENI GOLUPČIĆI Dara i mlađahni Toni skoknuli do Dubaija: Uživaju u luksuzu...

- Toliko je zaljubljena pa razmišlja i o proširenju obitelji. On je jako mlad, ali želi bebu s Darom. Ne bi me iznenadilo da Kosta uskoro dobije brata ili sestru - otkrio je izvor pa dodao: 

- Njih dvoje se dobro zabavljaju, a kemija između njih je nevjerojatna. Baš se vole. Toni i Kosta postali su najbolji prijatelji, a i njihova obitelj dobro je prihvatila vezu - rekao je izvor za kraj. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • noelsz 06.03.2021.

    Step mom and son

  • sljastrava 06.03.2021.

    Kako te nije sram,možeš mu mama biti.Ljigavosti!

  • skyusi 06.03.2021.

    misli ona da samo mladunci mogu skakati 

Komentiraj...
Vidi sve komentare