To je to što me zanima!

Dara Bubamara ulovila mladog bogataša, časti je po Maldivima

Dara je navodno s u vezi s poduzetnikom Tonijem, koji ima oko trideset godina. Oboje su objavili fotografije s aerodroma u Dohi, a potom su pozirali i u istom jacuzziju na Maldivima...
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Dara Bubamara (44) posljednjih nekoliko dana objavljuje fotografije s Maldiva, nakon što je prije toga ljetovala u Hrvatskoj, Monaku i Grčkoj.

POGLEDAJTE VIDEO: Jelena Karleuša slavila rođendan, na tulumu bila i Dara Bubamara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako nije pokazala tko joj pravi društvo na Maldivima, srpski mediji otkrili su kako je pjevačica 'ulovila' dosta mlađeg dečka koji ju je tamo odveo.

Prema njihovim saznanjima, Dara novog dečka čuva daleko od očiju javnosti, no odale su ih društvene mreže. Naime, Dara je navodno s u vezi s poduzetnikom Tonijem, čije se prezime zasad ne zna.

Oboje su objavili fotografije s aerodroma u Dohi, a potom su pozirali i u istom jacuzziju.

Potom je Toni na Instagramu objavio kako se vozi na jet-skiju, a pored njega se nalazi djevojka s dugom plavom kosom. Iako joj je emotikonom prekrio lice, pratitelji su zaključili kako je to upravo Dara. Također, jedno drugome lajkaju fotografije. 

Nisu izostale ni fotografije s romantičnih večera. Srpski mediji pišu kako bogataš ima oko trideset godina. Ima privatni biznis, koji mu donosi veliku zaradu te su ga već povezivali s javnim osobama.

FOTO: POČASTILA SE Vrući kadrovi s ljetovanja: Dara Bubamara je otišla na Maldive

Ranije je bio u vezi s voditeljicom srpskog reality showa 'Zadruga' Dušicom Jakovljević

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Queen2 19.09.2020.

    Toni pusti Daru šta će ti... Ona se zna samo skidati i pjevati. Dođi da te ja provozam... Nećeš znati put s Maldiva kući..

  • ironmaiden eddie 27.08.2020.

    oj radojka!

  • kresimir77kov 27.08.2020.

    dara mama tvoja!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare