To je to što me zanima!

Darko Lazić o nesreći: 'Nikada se neću potpuno oporaviti...'

Prije nesreće imao sam tri ili četiri nastupa zaredom. Otišao sam spavati oko 23 sata, a onda me prijatelj zvao da dođem na jednu proslavu. Nisam puno popio, prisjetio se Darko
Vidi originalni članak

Pjevač Darko Lazić (27), otvorio je dušu i u intervjuu za TV Prvu ispričao kako se osjećao nakon prometne nesreće, što mu najviše daje snage, ali i što mu nedostaje. 

- Jedan dan hodam bez štaka, a drugi dan ne mogu bez štaka ustati iz kreveta. Ujutro mi tijelo 'puca' od boli, a ustajanje je komplicirana procedura. Prvo ide lagano istezanje stopala i tetiva. Najviše me boli koljeno i kralježnica. Sve ovo teško mi pada jer sam navikao raditi i jedva čekam povratak na scenu - otkrio je Darko u intervjuu za 'TV Prva'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S osmijehom na licu prisjetio se I najtežih trenutaka. Danas je, usprkos svemu, sretan što je živ i zdrav, a automobilska nesreća velika mu je životna lekcija.

- Prije nesreće imao sam tri ili četiri nastupa zaredom. Otišao sam spavati oko 23 sata, a onda me prijatelj zvao da dođem na jednu proslavu. Nisam puno popio. Možda dvije ili tri rakije, ali je umor bio jači - prisjetio se pjevač. Dodao je i kako mu najviše snage daju zaručnica Marina, ali i činjenica da će uskoro postati otac. I to po drugi put. 

Pjevač je 12 dana bio u komi, a nakon što se probudio mislio je da je imao noćnu moru. Počupao je sve priključke sa sebe, a liječnici su ga nakon toga morali vezati za krevet.

- Nakon dva dana došao sam sebi. Prva pomisao mi je bila: Živ sam, hvala Bogu. Naučilo me ovo da poštujem sebe. Liječnici su mi kako se nikada neću skroz oporaviti. Stopala se neće vratiti na staro - zaključio je Darko. 

 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Megapopularni_KSI 21.04.2019.

    Ni mi se nećemo potpuno oporaviti.

  • japanokinez 21.04.2019.

    Rakija, a koka zašto nju ne spominješ?

  • 21.04.2019.

    Ma bit ce ko nov , cim crtica padne. A bas i boli me za to

Komentiraj...
Vidi sve komentare