To je to što me zanima!

David Beckham svako jutro sinovima priprema doručak

Nogometaš kaže kako njegov najstariji sin Brooklyn voli kroasan za doručak, srednji Romeo voće, pogotovo ananas i mango, a najmlađi Cruz kroasan s čokoladom
Vidi originalni članak

U intervju za britansko izdanje časopisa Elle nogometaš  David Beckham (37) otkrio je kako su mu jutra jako užurbana i nikada ne stigne doručkovati.

– Kako izgleda moje jutro? Pa ustajem u 6.45 sati, malena Harper probudi se u 7 sati, a petnaest minuta poslije na nogama su i moji sinovi koje, čim se probude, na stolu čeka doručak koji svako jutro sam pripremam – pohvalio se 37-godišnji David.

Ispričao je kako najstariji Brooklyn ujutro jede kroasan, Romeo voli za doručak pojesti ananas i mango, dok najmlađi Cruz obožava nutelu.

– Na brzinu pojedem ono što je dečkima ostalo, nikada ne stignem sebi nešto spremiti – kaže Beckham. Nakon doručka dečke odvede u školu i odjuri na trening.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • black_cat 08.06.2012.

    i moj muž priprema doručak našoj djeci..to bi trebalo biti kao čudno?

  • E pa sto 07.06.2012.

    Kad je u Dubrovnik dosao u barci neki talijan prije 500 god i poklonio svojoj Dubrovcanki mekano pecivo smotano u obliku polumjeseca ona mu je rekla : "kako je kroasan" i tako je kroasan dobio ime.

  • NikolinaRicko 07.06.2012.

    Jako teško,poslati kućnu pomoćnicu u pekaru da kupi peeciva!!!!hahahahah pa to može bilo ko njegovim paraama!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare