To je to što me zanima!

Davor Bilman za Cafe je postao akcijski junak Jason Statham

Intervju s najstrožim članom žirija 'Supertalenta', Vlasta Ramljak prvi put glumi s hajdukovcem Tončijem iz ‘Velog mista’... sve to, i još puno više, u novom broju najboljeg TV magazina u povijesti Hrvatske
Vidi originalni članak

Kao mali obožavao sam igrati danas jako čudnu igru - kauboja i Indijanaca, otkrio nam je Davor Bilman (46) kad smo vidjeli kako dobro barata pištoljem na snimanju. Baš kao da je pravi Jason Statham. Za naslovnicu smo itekako morali biti brzi i žestoki - da se sladoled ne otopi. U velikom intervjuu samo za Cafe otkriva hoće li i dalje biti strog u novoj sezoni 'Supertalenta', je li 'zarazio' sina plesom...

Nakon što je napunila baterije na moru s unukama, glumica Vlasta Ramljak vratila se na set ‘Kumova’, a kolega joj je prvi put u karijeri legendarni hajdukovac Tonči iz ‘Velog mista’ Milan Štrljić.

Razgovarali smo i s Anom Hadžić, kćeri redatelja Fadila Hadžića povodom retrospektive filmova u kinu Tuškanac od 1. do 6. rujna i promociji monografije ‘Protest - 55 godina poslije.

Početkom rujna Amazonov Prime video priprema pravi spektakl. TV serija 'Gospodar prstenova: Prsten moći' odvest će gledatelje u vrijeme tisućama godina prije događaja Tolkienovim 'Hobitima' i 'Gospodaru prstenova'.

I to nije sve. Jesen i zimu televizijska publika provest će gledajući nove verzije starih filmova i serija - od 'Opasnih veza' do 'Briljantina'.

Ona je odvjetnica, ima kvocijent genija 165 i - autistična. Svaka epizoda serije jedan je sudski slučaj, jedna priča i još jedan naoko nepremostiv izazov koji neobična junakinja serije prihvaća onako kao što Indiana Jones prihvaća svoje pustolovine piše Živorad Tomić o novoj južnokorejskoj TV poslastici ' Izvanredna odvjetnica Woo'.

U vremeplovu se prisjećamo glumačkog velikana, pravoga gospodina, Vanje Dracha koji nas je napustio prije 13 godina.

Donosimo i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ChandlerBing4 02.09.2022.

    Meni vise baca na Agenta 47

Komentiraj...
Vidi sve komentare