Obavijesti

Show

Komentari 1

Davor Bilman za Cafe je postao akcijski junak Jason Statham

Davor Bilman za Cafe je postao akcijski junak Jason Statham
8

Intervju s najstrožim članom žirija 'Supertalenta', Vlasta Ramljak prvi put glumi s hajdukovcem Tončijem iz ‘Velog mista’... sve to, i još puno više, u novom broju najboljeg TV magazina u povijesti Hrvatske

VIDEO

Kao mali obožavao sam igrati danas jako čudnu igru - kauboja i Indijanaca, otkrio nam je Davor Bilman (46) kad smo vidjeli kako dobro barata pištoljem na snimanju. Baš kao da je pravi Jason Statham. Za naslovnicu smo itekako morali biti brzi i žestoki - da se sladoled ne otopi. U velikom intervjuu samo za Cafe otkriva hoće li i dalje biti strog u novoj sezoni 'Supertalenta', je li 'zarazio' sina plesom...

Nakon što je napunila baterije na moru s unukama, glumica Vlasta Ramljak vratila se na set ‘Kumova’, a kolega joj je prvi put u karijeri legendarni hajdukovac Tonči iz ‘Velog mista’ Milan Štrljić.

Zagreb: Glumica Vlasta Ramljak

Razgovarali smo i s Anom Hadžić, kćeri redatelja Fadila Hadžića povodom retrospektive filmova u kinu Tuškanac od 1. do 6. rujna i promociji monografije ‘Protest - 55 godina poslije.

Početkom rujna Amazonov Prime video priprema pravi spektakl. TV serija 'Gospodar prstenova: Prsten moći' odvest će gledatelje u vrijeme tisućama godina prije događaja Tolkienovim 'Hobitima' i 'Gospodaru prstenova'.

I to nije sve. Jesen i zimu televizijska publika provest će gledajući nove verzije starih filmova i serija - od 'Opasnih veza' do 'Briljantina'.

Ona je odvjetnica, ima kvocijent genija 165 i - autistična. Svaka epizoda serije jedan je sudski slučaj, jedna priča i još jedan naoko nepremostiv izazov koji neobična junakinja serije prihvaća onako kao što Indiana Jones prihvaća svoje pustolovine piše Živorad Tomić o novoj južnokorejskoj TV poslastici ' Izvanredna odvjetnica Woo'.

U vremeplovu se prisjećamo glumačkog velikana, pravoga gospodina, Vanje Dracha koji nas je napustio prije 13 godina.

Donosimo i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško