To je to što me zanima!

Dečki iz Hladnog piva: I mi se sramimo nekih naših pjesama

Na našim koncertima sve je više žena, a bude i djece, rekli su Mile i Zoki. Priznaju da im je draži seks od piva, a omiljeno piće mogu zamijeniti i dobrom žesticom
Vidi originalni članak

Ovo je naš najbolji album do sad. Napravili smo pregršt dobrih pjesama, koje ćemo dugo svirati na koncertima - rekao je Mile Kekin na predstavljanju albuma 'Dani zatvorenih vrata' na Narodnom radiju.  Kekin je uz gitaristu Zokija gostovao u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' kazavši da su ovaj album teže snimili nego prošli. 

- Mislili smo da će trajati kraće, a opet su prošle četiri godine - kaže Mile. Tomfa iz Kawasaki 3P-a koji gostuje na cd-u rekao je da je on jedini tip koji im može reći da su komercijala, a producent Pavao Miholjević iz Svadbasa na snimanju albuma nazvao ih je seljačinama, no momci mu to nisu zamjerili. 

- Na našim je koncertima sve više žena, a zna biti i djece - rekli su dečki koji su ipak priznali da im je draži sex od piva, te da prigoda može njihovo omiljeno piće zamijeniti i dobrom žesticom. Mile je izjavio da je kratko razmišljao o glumačkoj karijeri, ali se predomislio kad je upoznao profesionalce. 

- Pjesma koja nas je definitivno obilježila su Buba švabe. Svaki put se netko zadere iz publike da to sviramo - rekli su Mile i Zoki i otkrili da se nekih svojih pjesama srame pa su ih već zaboravili. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • braceseke 26.04.2015.

    Koja grupa šteta šta su uopće postojali nisam zna ni da pivaju mislio sam da se samo deru.

  • heyjoe878 24.04.2015.

    od Samara oni su mi izgubili "ono nesto"

  • direktor 24.04.2015.

    znam! oni se stide one pjesme bubašvabe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare