To je to što me zanima!

Dečko Kim Kardashian putuje u svemir Bezosovom raketom

Bezos je do sada putovao tri puta raketom New Shepard, a njegovi gosti na letu su bile uglavnom slavne osobe. Ovo iskustvo dostupno je i svima drugima koji si to mogu priuštiti
Vidi originalni članak

Dečko Kim Kardashian (41), američki komičar Pete Davidson (28) sljedeće srijede će otputovati u svemir s tvrtkom Jeffa Bezosa (58), Blue Origin. Putovat će u društvu poduzetnika i filantropa povezanih sa svemirom, piše CNN.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Blue Origin je prva tvrtka koja je počela nuditi redovne letove u industriji svemirskog turizma, a na ovom letu Pete će putovati besplatno, kao gost, dok je ostalih pet putnika svoj let moralo platiti. Lansiranje u svemir zakazano je za 23. ožujka u zapadnom Teksasu, a putnici će putovati raketom New Shepard. 

SVIMA DALA DO ZNANJA Kim objavila fotke sa Peteom i napokon potvrdila njihovu vezu

Let će trajati otprilike svega 10 minuta, a putnici će moći iskusiti mikrogravitaciju. Kad let dosegne svoj vrhunac, oni će doživjeti nekoliko minuta bestežinskog stanja. Bezos je do sada putovao tri puta raketom New Shepard, a njegovi gosti na letu su bile uglavnom slavne osobe. Ovakvo iskustvo dostupno je i svima drugima koji si to mogu priuštiti. Podsjećamo, Kim je potvrdila svoju vezu s Peteom na društvenim mrežama iako se već mjesecima zajedno druže i povremeno ih se ulovi u javnosti. Objavila je niz intimnih fotografija i napokon svima dala do znanja koliko voli svog novog partnera. Uz to, Kim je na Facebooku uklonila prezime West te je sada samo Kim Kardashian.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nap* 15.03.2022.

    Moze jer ima $

  • ._DADO_. 15.03.2022.

    Rakete idu na vodik? Mislim ono CO2-globalno zatopljenje i to? Ili to vrijedi samo za sirotinju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare