To je to što me zanima!

Deen: Odustao sam da se, ne daj Bože, ne ozlijedim

Fuad Backović Deen proziva Kosmača da ga je izdao. Kosmač je, tvrdi Deen, svakom obećao da će popustiti u igri samo da izađe s farme
Vidi originalni članak

Odustao sam u igri potezanja konopca jer je nemoguće da ja sa 30 kilograma manje vučem Borisa. Bolje odustati nego od sebe praviti budalu ili da se, ne daj Bože, povrijedim u toj glupoj borbi, rekao je Fuad Backović Deen nakon ispadanja iz “Farme”. Komentarima ostalih “farmera” da ga je Nova TV izbacila na prevaru, tj. da je on testirao snagu, ne želi se zamarati:
- Pravila su takva kakva jesu. Mogu samo reći da se Boris kao čovjek ponio jako ružno. Posljednjih je dana kod svih lobirao da želi izaći iz 'Farme’ jer psihički ne može podnijeti te uvjete. Svakome muškarcu je obećao da, ako uđe s njim u dvoboj, da će mu popustiti - ljutit je Deen. Nakon njegova odlaska atmosfera u kući nije bila blistava. Lupino je nakon svađe oko hrane što je produkcija ostavila u areni odbrusio Alenu da ga boli “ku... što je on gazda”. Hana je plakala. Aleksandra ju je tješila. “Farmeri” su imali i problema sa zahodom. Imali su što vidjeti kad su ušli u ženski zahod.
- Netko sjeda ovak’ i onda sere po dasci, a ne sjedne normalno i ne gađa dobro - ljutito je objašnjavala Aleks, koja je morala dezinficirati zahod.

O DEENU
>>> Odrastao je na Braču, gdje ima kuću, i Hrvatsku doživljava kao svoju drugu domovinu
>>> Predstavljao je BiH na Eurosongu 2004.
>>> U ljubavnoj je vezi s "farmericom" Hanom, koju iz zezancije zove glupačom

ZAŠTITAR HANS PRIJETIO RAZBIJANJEM FOTOAPARATA
Imanje gdje su smješteni farmeri maksimalno je osigurano. Ekipa 24sata pokušala je prodrijeti do posjeda i provjeriti koliko zaštitara čuva sada 13 slavnih farmera. Oko farme su postavljeni znakovi zabrane prolaza. Revoltirani dolaskom novinara koji su se zadržali izvan posjeda, dotrčalo je osiguranje i prijetilo izbacivanjem s javne površine. Zaštitar koji se predstavio kao Hans zaprijetio je razbijanjem fotoaparata. Osiguranje se zbog “incidenta” pojačalo za još 20 ljudi.

IZBACILI GA NA PREVARU?
Nakon što je Deen ispao, “farmeri” su se okupili za stolom. Zaključili su da ga je Nova TV izbacila na prevaru. Najžešća je bila Dvina Meler: “Osamnaest se godina bavim sportom i znam što je snaga, a što izdržljivost. Deen bi se mogao žaliti i tužiti ih. Ako se ovo opet ponovi, ja izlazim”. S Nove TV kažu da je sve bilo prema pravilima.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 17.03.2008.

    Sam birao i popusio ...............i kaj su mu sad drugi krivi.A i kad bi pogledali koliko je dobio glasova za ispadanje..............mozda bi i svatio da je svojim ponasenjam i neradom to i zasluzio.

  • 16.03.2008.

    Nije bitno šta bismo mi (tj. MooN), nego šta bi on da slomi ruku. Čovjek je postupio normalno - izabrao je bolje za sebe: ne ozlijediti se. Tko mu to može zamjeriti, naročito što je igra postavljena ne fer ??!!

  • Vozdovac brate 16.03.2008.

    Boris je gay!!pederčić mlohavi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare