Obavijesti

Show

Komentari 16

Deen: Odustao sam da se, ne daj Bože, ne ozlijedim

Deen: Odustao sam da se, ne daj Bože, ne ozlijedim
3

Fuad Backović Deen proziva Kosmača da ga je izdao. Kosmač je, tvrdi Deen, svakom obećao da će popustiti u igri samo da izađe s farme

VIDEO

Odustao sam u igri potezanja konopca jer je nemoguće da ja sa 30 kilograma manje vučem Borisa. Bolje odustati nego od sebe praviti budalu ili da se, ne daj Bože, povrijedim u toj glupoj borbi, rekao je Fuad Backović Deen nakon ispadanja iz “Farme”. Komentarima ostalih “farmera” da ga je Nova TV izbacila na prevaru, tj. da je on testirao snagu, ne želi se zamarati:
- Pravila su takva kakva jesu. Mogu samo reći da se Boris kao čovjek ponio jako ružno. Posljednjih je dana kod svih lobirao da želi izaći iz 'Farme’ jer psihički ne može podnijeti te uvjete. Svakome muškarcu je obećao da, ako uđe s njim u dvoboj, da će mu popustiti - ljutit je Deen. Nakon njegova odlaska atmosfera u kući nije bila blistava. Lupino je nakon svađe oko hrane što je produkcija ostavila u areni odbrusio Alenu da ga boli “ku... što je on gazda”. Hana je plakala. Aleksandra ju je tješila. “Farmeri” su imali i problema sa zahodom. Imali su što vidjeti kad su ušli u ženski zahod.
- Netko sjeda ovak’ i onda sere po dasci, a ne sjedne normalno i ne gađa dobro - ljutito je objašnjavala Aleks, koja je morala dezinficirati zahod.

O DEENU
>>> Odrastao je na Braču, gdje ima kuću, i Hrvatsku doživljava kao svoju drugu domovinu
>>> Predstavljao je BiH na Eurosongu 2004.
>>> U ljubavnoj je vezi s "farmericom" Hanom, koju iz zezancije zove glupačom

ZAŠTITAR HANS PRIJETIO RAZBIJANJEM FOTOAPARATA
Imanje gdje su smješteni farmeri maksimalno je osigurano. Ekipa 24sata pokušala je prodrijeti do posjeda i provjeriti koliko zaštitara čuva sada 13 slavnih farmera. Oko farme su postavljeni znakovi zabrane prolaza. Revoltirani dolaskom novinara koji su se zadržali izvan posjeda, dotrčalo je osiguranje i prijetilo izbacivanjem s javne površine. Zaštitar koji se predstavio kao Hans zaprijetio je razbijanjem fotoaparata. Osiguranje se zbog “incidenta” pojačalo za još 20 ljudi.

IZBACILI GA NA PREVARU?
Nakon što je Deen ispao, “farmeri” su se okupili za stolom. Zaključili su da ga je Nova TV izbacila na prevaru. Najžešća je bila Dvina Meler: “Osamnaest se godina bavim sportom i znam što je snaga, a što izdržljivost. Deen bi se mogao žaliti i tužiti ih. Ako se ovo opet ponovi, ja izlazim”. S Nove TV kažu da je sve bilo prema pravilima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju
Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo