To je to što me zanima!

Definitivni kraj: Khloe i Lamar Odom službeno su rastavljeni

Iako su od braka odustali još 2013. godine, Khloe Kardashian i košarkaš Lamar Odom tek su sad potpisali papire za razvod koji će biti finaliziran krajem godine
Vidi originalni članak

Khloe Kardashian (32) i Lamar Odom (36) potpisali su papire za rastavu. Posljednji potreban potpis je onaj losanđeleškog suca Johna Hancocka, saznaje TMZ. Tako će njihov razvod napokon službeno biti finaliziran u prosincu. 

Khloe je prvi put zatražila razvod od Lamara krajem 2013. godine, ali papire su oboje odgađali potpisati još dvije godine te su se trudili obnoviti vezu.

Prošle godine, Odom je skoro umro od predoziranja nakon višednevnog tulumarenja u bordelu, stoga je Khloe ponovno odgodila proces razvoda. Bivši košarkaš proveo je tri dana u komi, a cijelo vrijeme uz njega bila je Khloe i njezina obitelj. 

- Volim Lamara svim srcem i zaista mu želim sve najbolje. No želim se ponovo udati i imati djecu - rekla je reality zvijezda. 

Kimina sestra trenutno je u vezi s NBA košarkašem Tristanom Thompson

- Lamaru smeta što Khloe nalazi dečke unutar NBA lige. Ima osjećaj kao da to namjerno radi, samo da ga mentalno muči, ljut je - rekao je Lamarov prijatelj za Hollywood Life. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Judita👥 24.10.2016.

    život ide dalje, naročito ako ništa ne gubiš razvodom:)

  • njokica 23.10.2016.

    Jooj, kak joj je dobra kosa na prvoj slici, super boja!

  • Zelen-oko 23.10.2016.

    Dobro da ga se riješila. Drogeraš koji ju je varao na svakom koraku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare