To je to što me zanima!

Demi Moore prestala se kriti tri tjedna nakon objave o rastavi

U subotu navečer glumica je viđena na večeri s nepoznatim muškarcem. Svjedoci kažu da nisu izgledali zaljubljeno, ali da se vidjelo da se oboje odlično zabavljaju
Vidi originalni članak

Otkako je prije skoro tri tjedna objavila da se nakon šest godina rastaje od supruga Ashtona Kutchera (33), Demi Moore (49) nije se pojavljivala u javnosti. Fotografi su je tek u ponedjeljak tijekom dana snimili kako napušta svoju kuću i djeluje prilično zaposleno. 

Strani mediji pišu i da je u subotu viđena na večeri s nepoznatim muškarcem. Navodno nisu djelovali zaljubljeno, ali su se odlično zabavljali. Zajedno su večerali. 

Glumica nakon objave o rastavi nije bila aktivna čak ni na Twitteru. Prvi status na ovoj društvenoj mreži postavila je u petak na Dan zahvalnosti.

- Zašto se samo jedan dan zahvaljujemo na svemu što imamo? Pretvorimo ovaj jedan dan u 365 dana i svaki dan se zahvalimo za nešto - napisala je Demi, a mnogi su odmah pomislili da je glumica ovime nešto htjela poručiti i svom uskoro bivšem suprugu Ashtonu. 

Demi se na rastavu odlučila nakon što je u medijima odjeknula vijest da ju je Ashton prevario s 23-godišnjom Sarom Leal. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bosna-jc 30.11.2011.

    Stara koka dobra juha, svi mi vise volimo piletinu!!!

  • casio 30.11.2011.

    Stara baba. Šta će to mladiću,bogatom i slavnom.Stoje u redu da ih samo pogleda.

  • user_90651 30.11.2011.

    Demi odlicno izgleda, ali za dobru vezu izgled nije najbitnija stvar. Izgled je nesto sta ce nas privuci na prvu, ali nece zadrzati ako sve ostalo ne stima. Meni su onako vizualno bili simpatican par.

Komentiraj...
Vidi sve komentare