To je to što me zanima!

Demi Rose prekrivala je grudi na plaži: 'Daj spusti ruke dolje'

Influencerica zarađuje veću svotu novaca objavljujući golišave fotografije na društvenim mrežama. Kako sama tvrdi, roditelji su ponosni na nju. Između ostalog, povremeno radi kao DJ i pojavljuje se u spotovima
Vidi originalni članak

Instagram model Demi Rose (24) zimu izbjegava odlaskom u toplije krajeve pa tako sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama redovito dijeli golišave fotografije s plaže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na posljednjoj je fotografiji pozirala samo u trapericama, nije nosila ni grudnjak. Grudi je prekrila rukama, a njezini pratitelji nisu se ustručavali komentirati fotografiju. 

'Predivna si', 'Daj spusti ruke dolje', 'Goriš' - neki su od komentara. 

VIDEO: PODBACILA NA REVIJI Hod Demi Rose po pisti postao je hit: 'Tko je ovo dopustio?'

Demi je trenutno u Californiji, a prethodno je posjetila i Mexico, Jordan... Influencerica putuje svijetom otkako je u listopadu prekinula s dečkom, DJ-jem Chrisom Martinezom. Bila je također na Tajlandu, u Las Vegasu i Cannesu. 

Osim što veliku svotu novca zarađuje golišavim fotografijama na društvenim mrežama, Demi povremeno radi kao DJ i pojavljuje se u spotovima.  Pojavljivala se u spotovima Chrisa Browna i DJ Khaleda, a 2016. godine optužena je da se bavi prostitucijom. Naime, dok je živjela u Miamiju Demi je bila dio agencije 'Taz's angels' koja se bavila promocijom, ali policija je posumnjala kako nije to samo promocija, već su sve djevojke i vlasnici ispitani zbog sumnje da bave prostitucijom.

Optužbe su na kraju ipak odbačene, a Demi je taj publicitet dobro došao. Tematskim objavama poput ove teško da će ga ubrzo izgubiti. Demi je bila i u vezi s bivšim dečkom milijarderke Kylie Jenner (22), reperom Tygom (29), a povezivali su ju i s mnogim celebrityjima, najviše s Drakeom (33).

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • menart 16.01.2020.

    Sirela mljekara 😅

  • Mercedes s klasa 16.01.2020.

    Jel joj to upišu u radni staž

  • Cirenac 16.01.2020.

    Na devetoj slici izgleda kao loša lutka Made in China.

Komentiraj...
Vidi sve komentare