To je to što me zanima!

Demi završila rehabilitaciju, a fanovi je popljuvali: 'Debela si'

Pjevačica se već godinama bori s poremećajima u prehrani zbog čega je često na meti zlobnih kritičara koji kritiziraju njezin izgled i kilograme
Vidi originalni članak

"Da ima grob, došla bih mu, zapalila svijeću. I rekla bih mu: Sine, čekaj me. Živa ne mogu k tebi na nebo." 

Pročitaj priče nestalih u Domovinskom ratu. 

Američka glumica i kantautorica Demi Lovato (26) u srpnju je završila u bolnici zbog predoziranja, a sad je i službeno gotova s rehabilitacijom. Nakon što je na Twitteru objavljena njezina fotografija, odmah su krenuli negativni komentari na račun njezinog izgleda. 

'Predebela je', 'Izgleda užasno' i 'Trebala bi odmah početi vježbati', samo su neki od komentara.

Pjevačica već od djetinjstva ima problema s poremećajima u prehrani i zbog toga je oduvijek bila na meti kritičara. Zbog svoje debljine navodno je bila i žrtva vršnjačkog nasilja u školi. 

- Kad sam imala 12 godina, u školi je bila raspisana i peticija koja me trebala potaknuti da se ubijem. Nazivali su me ružnim riječima i govorili mi da sam debela i ružna. Znam da ih nisam trebala slušati, ali sam ipak sve uzimala k srcu. Mislila sam da nemam prijatelje baš zato što sam debela - rekla je jednom prilikom za američke medije.

S obzirom na neugodna iskustva zbog svog izgleda, pjevačica je u javnosti odlučila promovirati činjenicu da treba voljeti svoje tijelo, bez obzira na sve, a mnogi je u tome podržavaju. 

Netko je izračunao neto vrijednost kraljevske obitelji: Pojam 'suludo bogati' dobio je novi smisao!

Idi na 24sata

Komentari 34

  • RafaelaCDPJRO 17.11.2018.

    Niko je nije ""popljuvao"" savrsena je 🌍🔐

  • sanjicaa2308 17.11.2018.

    Meni je ona predivna

  • krao_sam_1 17.11.2018.

    Oprostio bih joj sve,predobra je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare