To je to što me zanima!

Depeche Mode objavili spot za svoju novu pjesmu "Heaven"

Pjevač Dave Gahan istaknuo je da je bend tijekom snimanja novog albuma potpuno promijenio koncepciju stvaranja. Depeche Mode u Zagrebu nastupaju 23. svibnja
Vidi originalni članak

Depeche Mode su prije dva dana objavili novi singl "Heaven", a u četvrtak su na You Tubeu objavili i novi spot za svoju povratničku pjesmu. "Heaven" je ujedno i najavna pjesma njihovog novog albuma "Delta Machine", koji se na tržištu očekuje 26. ožujka ove godine.

Singl verziju pjesme "Heaven" remiksat će Matthew Dear, Blawan te Owlle, javlja NME. Gitarist benda, Martin Gore, rekao je kako je pisanje pjesama za novi album za njega bilo grozno iskustvo. 

Kada shvatimo da su naše pjesme previše normalne, nešto moramo promijeniti

- Želio sam postići da nove pjesme budu moderne te da se publika osjeća ugodno dok ih bude slušala. Postoji nešto čudesno u glazbi - rekao je Gore. Pjevač Dave Gahan istaknuo je kako je bend tijekom snimanja novog albuma potpuno promijenio koncepciju stvaranja. 

- Kada shvatimo da su naše pjesme previše normalne, nešto moramo promijeniti u njima kako bi postigli zvuk koji priliči Depeche Modeu - kaže Gahan.

Podsjetimo, hrvatska publika će imati priliku čuti novi album Depeche Modea i uživo. Bend nastupa 23. svibnja ove godine na zagrebačkom Maksimiru. Posljednji put su Hrvatsku posjetili 14. veljače 2010. godine, kada su nastupali u Areni Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Crna_1 05.03.2013.

    Odlicna stvar, a koncert mi doslovno nekoliko dana uranjeni rođendanski poklon !!! Da da da .. Ma nema sto nije dobro, a da DM naprave !!! Kraljevi scene godinama .. tesko da ce ih itko moc skinut .. mena do Davea .. a tekstovi .. trans totalni ...

  • pituguli 07.02.2013.

    pozdravljam rubriku "muzika",samo nemojte krenuti s lepom lukić i jelenom rozgom...

  • user_244076 06.02.2013.

    Najbolja grupa!!!!!!! Pjesma je laganica, možda Mr. Martin L.Gore iznenadi sa ostalim na albumu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare