Obavijesti

Show

Komentari 3

Depeche Mode objavili spot za svoju novu pjesmu "Heaven"

Depeche Mode objavili spot za svoju novu pjesmu "Heaven"
4

Pjevač Dave Gahan istaknuo je da je bend tijekom snimanja novog albuma potpuno promijenio koncepciju stvaranja. Depeche Mode u Zagrebu nastupaju 23. svibnja

VIDEO

Depeche Mode su prije dva dana objavili novi singl "Heaven", a u četvrtak su na You Tubeu objavili i novi spot za svoju povratničku pjesmu. "Heaven" je ujedno i najavna pjesma njihovog novog albuma "Delta Machine", koji se na tržištu očekuje 26. ožujka ove godine.

Singl verziju pjesme "Heaven" remiksat će Matthew Dear, Blawan te Owlle, javlja NME. Gitarist benda, Martin Gore, rekao je kako je pisanje pjesama za novi album za njega bilo grozno iskustvo. 

Kada shvatimo da su naše pjesme previše normalne, nešto moramo promijeniti

- Želio sam postići da nove pjesme budu moderne te da se publika osjeća ugodno dok ih bude slušala. Postoji nešto čudesno u glazbi - rekao je Gore. Pjevač Dave Gahan istaknuo je kako je bend tijekom snimanja novog albuma potpuno promijenio koncepciju stvaranja. 

- Kada shvatimo da su naše pjesme previše normalne, nešto moramo promijeniti u njima kako bi postigli zvuk koji priliči Depeche Modeu - kaže Gahan.

Podsjetimo, hrvatska publika će imati priliku čuti novi album Depeche Modea i uživo. Bend nastupa 23. svibnja ove godine na zagrebačkom Maksimiru. Posljednji put su Hrvatsku posjetili 14. veljače 2010. godine, kada su nastupali u Areni Zagreb.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu