To je to što me zanima!

Depp donirao šest milijuna kuna u dobrotvorne svrhe, uključujući i bolnicu kojoj je Amber dužna

U srijedu je Deppova zajednica pod nazivom 'Never Fear Truth' objavila da je dala značajnu donaciju za četiri dobrotvorne organizacije na svojoj stranici na Twitteru
Vidi originalni članak

Glumac Johnny Depp (59) donirao je gotovo šest milijuna kuna dobrotvornim udrugama za djecu diljem svijeta od kojih je jedna povezana s njegovom bivšom suprugom Amber Heard (36).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Depp je dao novac zakladi dječje bolnice u Perthu, dječjoj dobrotvornoj organizaciji 'Great Ormond Street Hospital',' Footprint Coalition' i dječjoj bolnici u Los Angelesu s kojom je povezana Amber. Veliki iznos prikupljen je prodajom NFT-ova (nezamjenjivih tokena).

Tijekom šestotjednog suđenja za klevetu pokazalo se da glumica nije donirala svojih 50 milijuna kuna od razvoda u dobrotvorne svrhe, rekavši da je za to kriva njezina skupa bitka oko klevete s Johnnyjem.

Još 2016. Amber je obećala podijeliti nagodbu između dječje bolnice u Los Angelesu i Američke unije za građanske slobode.

U srijedu je Deppova zajednica pod nazivom 'Never Fear Truth' objavila da je dala značajnu donaciju za četiri dobrotvorne organizacije na svojoj stranici na Twitteru.

TRAŽE SE IZJAVE SVJEDOKA Amber Heard bi ponovno mogla na sud, krivotvorila je putovnice

NFT-ovi se opisuju kao 'digitalna imovina koja predstavlja objekte iz stvarnog svijeta kao što su umjetnost, glazba, predmeti u igrama i videozapisi koji se kupuju i prodaju online, često s kriptovalutom'. Grupa je prodajom uspjela prikupiti 'gotovo šest milijuna kuna ukupnih donacija'.

Suđenje u kojem je Depp tužio svoju bivšu suprugu Amber za 50 milijuna kuna zbog članka iz 2018. koji je napisala za Washington Post dobilo je veliki publicitet. U članku je tvrdila da je bila žrtva obiteljskog zlostavljanja, za koje su njegovi odvjetnici rekli da ga je lažno optužila da je zlostavljač.

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA ŠOKIRALA SVEKRVU U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 08.07.2022.

    johnny volim te

Komentiraj...
Vidi sve komentare