To je to što me zanima!

Deppu ne smije baš nitko prići: Doveo svoje ljude da ga hrane

Uvjet za snimanje filma u Srbiji bio je da se detalji o Deppovom dolasku i svi podaci o snimanju filma drže u strogoj tajnosti, rekao je za srpske medije izvor blizak holivudskoj zvijezdi
Vidi originalni članak

Glumac Johnny Depp (55) stigao je u subotu u Beograd gdje je odsjeo u penthouseu luksuznog hotela u kojem ima na raspolaganju vlastiti ulaz u kompleks kao i vlastito osoblje koje je doveo sa sobom. U Srbiji će sljedećih mjesec dana snimati film Minamata, a organizatori su se potrudili osigurati mu strogo osiguranje i zaštititi ga od fanova i paparazza.

Depp je samo tražio, kako piše Kurir, da se sretne s redateljem Emirom Kusturicom (64).

- Susret ćemo organizirati na setu. Johnny će snimati po 15 sati dnevno, a pokušat ćemo to uskladiti s obavezama redatelja, koji snima dva nova filma. Glumac je u Beograd doveo i svoju poslugu, koja brine o njemu i prati ga u stopu - kaže izvor blizak slavnom glumcu.

ŠTO JE PLOVIO, PLOVIO JE... Nova drama Johnnyja Deppa: Izbacili ga iz 'Pirata s Kariba'

Jack Sparrow iz hit serijala 'Pirati s Kariba' želi obići Beograd, ali bez medijske pompe. Depp je već bio Kusturičin gost prije nekoliko godina na Međunarodnom filmskom i glazbenom festivalu 'Küstendorf' u Srbiji.

- Emir je moj brat i inspiracija za mene. On se trudi zadržati pravu umjetnost, kao i Jim Jarmusch, Tim Barton. Zbog takvih ljudi sam i dalje u svijetu filma - rekao je tada Depp.

PRVI PUT O OPTUŽBAMA Johnny Depp: Nisam nasilnik, ne daju mi da zaradim za djecu

Penthouse u kojem Depp boravi dok je u Beogradu ima poseban privatni ulaz kroz garažu do samog apartmana koji je na dva nivoa, ogroman dnevni boravak s pogledom na centar i čak tri kupaonice. Osoblje hotela nema nikakav kontakt s njim, niti će dok on bude boravio u njihovom apartmanu smjeti ući u njega. Njegova posluga priprema mu i donosi hranu. 

- Uvjet za snimanje filma u Srbiji bio je da se detalji o Deppovom dolasku i svi podaci o snimanju filma drže u strogoj tajnosti. Johnny je surovi profesionalac i ne voli da ga išta ometa tijekom rada. Svi su potpisali ugovor o strogom čuvanju informacija, tako da će holivudska zvijezda u Srbiji biti zaštićena poput visokih dužnosnika - rekao je za srpske medije izvor blizak holivudskoj zvijezdi. 

Depp će u Srbiji biti do početka ožujka, a potom ide u Crnu Goru.

 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • djberg34 28.01.2019.

    Izgubljen od uzimanja droga,licnost totalno isprazna kao i prazan pogled

  • 27.01.2019.

    Meni je odvratan...

  • 27.01.2019.

    kralj

Komentiraj...
Vidi sve komentare