To je to što me zanima!

Detour je 'rasplesao' Zrinjevac, a partijala je i Tatjana Jurić...

Iako je jako vruće, izdržat ćemo uz dobru glazbu i dobre ljude, hvala vam što ste tu, obratila se Gina publici u pauzi između pjesama
Vidi originalni članak

'Ljeto na Zrinjevcu' u punom je jeku, a na red je došao i centralni događaj ove sezone - nastup grupe Detour uz pratnju gluhih violinista iz projekta 'Violinmusic4all'.

- Dobra večer Zagrebe, dugo se nismo vidjeli, mi smo Detour i drago mi je što smo večeras ovdje - rekla je Gina Victorija Damjanović (26) na početku koncerta i zapjevala singl 'Plešem sama'.

Zrinjevac se napunio u vrlo kratkom roku, a tisuće ljudi pjevale su i plesale u ritmu ljeta. Oni najmlađi zauzeli su prve redove, a dio posjetitelja legao je na travu kako bi uživali u koncertu.

'Ljetu na Zrinjevcu' nije mogla odoljeti ni voditeljica Tatjana Jurić (37) koja je uživala u društvu prijateljica, a 'pohvalila' se i na Instagramu.

- Iako je jako vruće, izdržat ćemo uz dobru glazbu i dobre ljude, hvala vam što ste tu - obratila se Gina publici u pauzi između pjesama.

Bendu su se kasnije pridružile violinistice iz projekta 'Violinmusic4all', koji omogućava gluhim osobama da uče svirati violinu.

Detour je pjevao i brojne druge hitove kao što su: 'Snijeg', 'Biram', 'Mjesec', 'Zaljubila sam se'...

- Drago nam je bilo provesti ovu ljetnu subotu s vama - poručila je Gina za kraj i zapjevala hit 'Tvoje lice se promijenilo'.

Inače, ovaj bend može se pohvaliti s nekoliko osvojenih Porina.Tako su 2015. osvojili Porin za najbolji album pop glazbe, 2017. i 2019. za najbolju izvedbu grupe s vokalom te Porin za najbolji album pop-zabavne glazbe 2019.

Ljeto na Zrinjevcu počelo je 19. srpnja i traje do 4. kolovoza. Večeri ovog ljetnog kulturnog festivala rezervirane su za koncerte i nastupe u Paviljonu. U nedjelju, 28. srpnja, na rasporedu je Franka Batelić (27).

KRALJEVSKA OBITELJ OPET ŠOKIRA: Zabranili susjedima da prilaze Meghan i Harryju?

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 28.07.2019.

    bas im je dobra ona pjesma snijeg, nekako opustajuca

  • max2017 28.07.2019.

    T. Jurić je viđena....inače izgubljena ?! Traži angažman ko i Vlatica P......Danas nastupa Franka.....Bog zna koliko je muž opet investirao u promociju...?'

  • babinjak1980 27.07.2019.

    Imali sreću.Evo sada u Zagrebu počinje nevrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare