To je to što me zanima!

Devetogodišnja Deborah, kći poznatog humanitarca, šokirala žiri zahtjevnim akrobacijama

Djevojčica Deborah je oduševila žiri fit kodom: 'Dodatno me još impresioniralo to da si imala hrabrosti sama doći na ovu pozornicu sa devet godina i pokazat nam ovako zeznutu točku'
Vidi originalni članak

Četiri 'DA' za svoj nastup dobila je i Deborah Opačak koja se fit kidom bavi tek godinu dana, a na pozornici je izvela koreografiju prepunu zahtjevnih akrobatskih elemenata nakon koje je Janko zaključio da je izuzetno talentirana.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Njezina mama ostala je samohrana majka s petero djece. 

- Mama i tata su me najvažnije naučili da budem skromna i poštena. Tata mi jako nedostaje i često mislim na njega dok treniram - kaže malena Deborah.

MOJA PRIČA On čuje što mislite: Mentalist Antonijo Mitar sa Supertalenta otkrio kako radi svoje trikove

Njezin otac, Tadija Opačak (60), nakon teške bolesti preminuo je prošle godine. On je bio poznati brodski humanitarac i maratonac koji je pobijedio ovisnost i prerastao u neviđenu sportsku veličinu. Dobio je i nagradu Ponos Hrvatske koju je u njegovo ime preuzela je njegova supruga Monika.

- Ti se nisi ni uspuhala! Ako si ovo sve naučila u samo godinu dana, što će onda biti iduće godine? - upitala je oduševljena Maja.

ZANIMANJE: SUPERTALENT Cirkusantica Tetiana: Nastupala sam u čak 8 showova, sa žice sam pala i dok sam bila trudna

- Sigurna sam da nitko ne postoji bolji od tebe u Hrvatskoj, a zasigurno ne postoji nitko bolji od tebe u fit kidu u Supertalentu - oduševila je i Martinu.

- Dodatno me još impresioniralo to da si imala hrabrosti sama doći na ovu pozornicu sa devet godina i pokazat nam ovako zeznutu i dosta dugu točku. Samo nastavi s treninzima i nebo je granica! - dodao je Janko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Luna777 08.11.2021.

    Prekrasno mlado biće, talentirana i tek u usponu. Samo nebo joj granica u ovoj disciplini. Majci nije lako, ali nastavlja sa životom za svoju djecu. Nadam se da ima nekog da joj pomaže, jer teško je biti samohrani roditelj i sa manje djece. Malenoj kao i cijeloj obitelji želim svu sreću.

  • neprimjereni 08.11.2021.

    Ajde mala, samo hrabro, naprid, nikad sebi ne postavljaj granice u životu, nikad ne reci - ja to ne mogu, to je previsoko za mene.

  • Old Kresoje 08.11.2021.

    Taman se uživim u izvedbu i onda prikažu Maju. Horor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare