To je to što me zanima!

'Dexter' već neko vrijeme vodi bitku protiv tumora

Glumac ima Hodgkinov limfom. Bolest je otkrivena u ranom stadiju i izgledno je kako će se potpuno oporaviti. Liječi se u bolnici u Los Angelesu...
Vidi originalni članak

Michaelu C. Hallu (38), Dexteru iz istoimene serije, dijagnosticiran je rak. Glumac ima Hodgkinov limfom, a u izjavi za medije kazao je kako je sretan jer je bolest otkrivena u ranom stadiju pa je sasvim izgledno kako će se uspjeti izliječiti. Zahvalio se i osoblju bolnice u Los Angelesu na izvrsnoj njezi i uspješnom liječenju.
- Hodgkinov limfom je u potpunoj remisiji već neko vrijeme. Liječenje se nastavlja po planu - kazao je Hallov glasnogovornik. Bolest neće spriječiti Michaela da se pojavi na dodjeli Zlatnih globusa. Svojom interpretacijom Dextera zaradio je nominaciju za najboljeg glumca u seriji. Na dodjelu će doći sa svojom suprugom Jennifer Carpenter (30), koja mu u 'Dexteru' glumi sestru.

RAK SU IMALI SWAYZE, KYLIE MINOGUE, FARRAH FAWCETT...
Patrick Swayze umro je u 57. godini života nakon skoro dvogodišnje borbe s rakom gušterače. Kylie Minogue (41) prije nekoliko godina uspješno je pobijedila rak dojke i nakon toga nastavila je karijeru. Farrah Fawcett preminula je u 62. godini života. Rak debelog crijeva liječila je tri godine, a o svojoj bolesti snimila je i dokumentarac. Dennis Hopper (73) ima rak prostate. Navodno mu je toliko loše da se već oprostio s bližnjima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • viševka 14.01.2010.

    sretno, inače serija je bila pun pogodak.

  • user_41794 14.01.2010.

    Sretno Dexter! Trebamo vidjeti još sezona i sezona...

  • user_2971 14.01.2010.

    joj, obožavam tog lika, mislim njegov lik u seriji, čak brijem da ću i ja počet brijat ko on...

Komentiraj...
Vidi sve komentare