To je to što me zanima!

DiCaprijeva upola mlađa cura ljuta na komentare za godine

Čini se da je paru sve manje do upiranja prstom u osjetnu razliku u njihovim godinama, a Camili je prvoj 'prekipjelo'
Vidi originalni članak

Mlada glumica i model Camila Morrone (22) u vezi je s jednim od najpoželjnijih holivudskih neženja, Leonardom DiCaprijem (45), posljednjih godinu dana, a da je oskarovac slab na vrlo mlade djevojke, nije nikakva tajna. Uzorak je znakovit i vrlo jasan u Leovom slučaju, a Camili zlobni komentari sve više idu na živce. 

- Puno je ljubavnih veza u Hollywoodu, ali i u povijesti svijeta koje su imale veliku dobnu razliku. Mislim da svatko treba biti s onime s kime želi i da je glupo da ljudi zabadaju svoj nos u tuđe odnose i zgražaju se jer je netko stariji, a netko mlađi - rekla je Morrone u jednom od rijetkih istupa na tu temu. 

HOLIVUDSKI NEŽENJA DiCaprio pao u drugi plan: Cura (21) ga je zasjenila na tulumu

Jedan je korisnik Reddita svojedobno napravio graf kojim je jasno ukazao kako Leonardo DiCaprio ustvari odbija hodati sa ženom starijom od 25 godina, a gotovo je neophodno da njegova odabranica bude manekenka te po mogućnosti plavuša. Mlada Argentinka Camila zadovoljava praktički sve propisane uvjete.

- Obavijestite policiju ako vidite da se Leo mota oko srednje škole - našalili su se tada Leovi fanovi, no čini se da je paru sve manje do upiranja prstom u osjetnu razliku u godinama, a Camili je prvoj 'prekipjelo'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 06.12.2019.

    Dali su grudi prave.....hmmm

  • 06.12.2019.

    lijepa ali premlada za njega

  • max2017 06.12.2019.

    pedofilija ima razne oblike.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare