To je to što me zanima!

DiCaprio je mlađahnoj djevojci priredio luksuznu feštu na jahti

Na rođendanskoj proslavi okupila se i nekolicina poznatih lica, među kojima su bili glumica Nina Dobrev, glumci Kevin Connolly, Lukas Haas te snowboarder Shaun White.
Vidi originalni članak

Mlada glumica i model Camila Morrone (23) u vezi je već neko vrijeme s jednim od najpoželjnijih holivudskih neženja, Leonardom DiCaprijem (45), no par se gotovo nigdje ne pojavljuje zajedno u javnosti. Posljednja dodjela Oscara bila je rijetka iznimka, ali fotografi ih ponekad ipak uspiju 'uloviti'. 

Jedna od takvih prilika bila je i proslava 23. rođendana Leove mlađahne djevojke, a koju joj je priredio upravo glumac. DiCaprio nije štedio pa je sve organizirao na luksuznoj jahti dugoj 43 metra, s kojom su iz Los Angelesa isplovili do obližnjeg Malibua.

Na rođendanskoj proslavi okupila se i nekolicina poznatih lica, među kojima su bili glumica Nina Dobrev, glumci Kevin Connolly, Lukas Haas te snowboarder Shaun White

CAMILA MORRONE DiCaprijeva upola mlađa cura ljuta na komentare za godine

 

Da je oskarovac Leonardo DiCaprio slab na vrlo mlade djevojke, nije nikakva tajna. Uzorak je znakovit i vrlo jasan u njegovom slučaju, a Camila je nedavno u jednom intervjuu priznala kako joj zlobni komentari poput onih da bi joj glumac mogao biti otac sve više idu na živce, no da se ona i Leo izvrsno slažu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sinisa99 23.06.2020.

    Pa nije on tak star...

  • Kila kruha kila perija 23.06.2020.

    A joj sta je to njemu?

  • Malidali3 23.06.2020.

    Hank Williams je ozenio od 14 g i to rođakinju. Tako da je ovaj dobar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare