To je to što me zanima!

DiCaprio se 'skrivao' po plaži, a svi su gledali u njegovu curu...

Camila je na sebi imala bijeli top i dugačku suknju iste boje. Modna kombinacija joj je isticala zaobljenu, vitku liniju. Dok je ona naglašavala figuru, Leonardo se skrivao ispod šilterice te se ogrnuo velikim ručnikom
Vidi originalni članak

Američki glumac i producent Leonardo DiCaprio (45) uživa na odmoru s djevojkom Camilom Morrone (23) i prijateljima u Malibuu. Tamo su proslavili Praznik rada, koji se u Americi slavi prvog ponedjeljka u rujnu. 

Paparazzi su ulovili holivudsku zvijezdu kako šeta plažom te ljubi i grli svoju 22 godine mlađu djevojku. 

Crnokosa Camila je na sebi imala bijeli top i dugačku suknju iste boje. Modna kombinacija joj je isticala zaobljenu, vitku liniju. 

CAMILA SLAVI 23. ROĐENDAN DiCaprio je mlađahnoj djevojci priredio luksuznu feštu na jahti

Dok je ona naglašavala figuru, Leonardo se skrivao ispod šilterice te se ogrnuo velikim ručnikom.

DiCaprio i Camila u ljubavnoj su vezi od 2017. godine. Prije nje, Leonardo je bio poznat po vezama s mnogim manekenkama. S Gisele Bündchen (40) bio je u vezi šest godina, a s Bar Refaeli (35) pet. Povezivali su ga i s Blake Lively (33), Erin Heatherton (31), Toni Garrn (28), Kelly Rohrbach (30) i Bridget Hall (42). 

Krajem lipnja Camila je imala rođendan, a DiCaprio nije štedio. Proslavu je organizirao na luksuznoj jahti dugoj 43 metra, na kojoj su iz Los Angelesa plovili do obližnjeg Malibua.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • maramaric1 01.12.2020.

    Pa to nije Leonardo

  • Mthesecond 11.09.2020.

    On ko da ga naplavina izbacila,toliko "lijep",ali ime je brand,na ime ulovi svaku,kako izgleda manje im bitno :))

  • bree77 11.09.2020.

    Vidim da čovjek uživa, ali isto šteta da se pomalo ne smiri.... Još malo pričat će se da voli malu djecu.... Jer mu je ljestvica dobi kod žena sve niža, ovoj može pomalo tata biti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare